IRC-Galleria

Rakenne UltraTiistai 31.03.2009 00:20

Olipa jännittävä päivä!
Rakenne ultra aika oli varattu kello 13.15 mutta puol tuntia myöhässä päästiin sitten vihdoin sinne, koska joku mummo oli hätä tapauksena siellä sisällä lääkärin tutkittavana.

Kaikki mitat oli ok.Paino arvio oli 319g. Tarkistettua tui sitten vielä kertaalleen että kaikki sormet löytyy ja ei ole huulihalkiota eikä kampura jalkaa, ihana kätilö joka perusteellisesti tutki meidän pikku tyypin!

Ja saatiinhan me sitten tietää se suuri salaisuus, vaikka ei meinannut pikkuinen ensin millään paljastaa, ajattelin jo että aikooko hän olla tosiaan niin salaperäinen että jättää meidät jännitykseen. Mutta kyllä se sitten paljastui lopulta. Ja en sitä julkisesti viitsii kailottaa, kun joku tuttavista ei välttämättä halua tietää vaan haluaa olla jännityksessä elokuulle saakka. Mutta jos joku on malttamattoman utelias, ei se niin salaisuus ole, ettenkö sitä kysyttäessä kertoisi. ;)

Pikku tyyppi oli kainoa ja ujoa sorttia, koska koko ultran ajan pysytteli kasvot äidin selkärankaa päin, kuin piilossa. jonka takia kunnon kasvokuia oli hyvin hankalaa saada, onneksi saatiin sitten kaksi kuvaa kuitenkin salaa napattua.

*huokaus* Voi tätä onnea, kyllä mä olen vaan ollut yhtä hymyä tänään, en jaksa edes pomon ilkeä mielisen viestin lannistaa tätä iloa.. Koska en itse sille mitään mahda että selkä edelleen kipeä, enkä töihin voi mennä. Sairaslomatodistukset kun mulla kuitenkin on ollut joka ainoasta päivästä ja on seuraavasta kahdesta viikostakin, niin ei ole hänellä mitään napisemista.

Sellaista kuuluu tähän päivään taas, täällä voidaan hyvin ja paksusti! <3

Citilda ja PikkuTyyppi 20+1

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.