IRC-Galleria

Conte

Conte

you want a piece of me?
Joo, oon muutaman kerran kuullu kommenttia "ai oliko se yhen yön juttu ja sitten tulit raskaaks"

JOO EI TODELLAKAAN. Me seurusteltiin Veijon kanssa jo ennen kun rupesin Enniä oottaa, mentiin kihloihinkin, enkä sillon vielä tienny olevani raskaana.

Veijo on ensimmäinen mies jonka kanssa oon ollu vakavissani (joo, sori vaan, yhenkään teijän kanssa mua ei todellakaan kiinnostanu, kuhan vaan pelleilin). Sen kanssa oon ollu ihan erilainen ku kenenkään muun, koska oon pystyny näyttää veijolle sen, millanen ihminen oikeasti olen.

Moni teistä ei uskonu että mun ja veijon juttu kestää. Johtunee siitä, että edellisten kumppaneiden kanssa en tosiaankaan ottanu juttua vakavasti, en mä osannu olla luontevasti niiden jätkien kanssa, enkä ollu oma itteni. Veijo on semmonen ihminen joka tuntee mut oikeesti. En voi sanoa että me oltais ikuisesti yhdessä (en voi ennustaa mitä tulee tapahtumaan) mutta sen sanon, että Veijosta en ihan helpolla päästä irti.

Kiitos vaan teille jotka puhutte paskaa ja ihan selvästi yritätte meitä erottaa, tuo paskanpuhuminen vaan vahvistaa mun ja veijon suhdetta, me selvitään niistä ;)

Rakkaus on ihmeellinen asia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.