IRC-Galleria

Conte

Conte

you want a piece of me?
Osa teistä tietää, että mulla on huono muisti. Mua varotettiin jo ennen kuin Enni synty, että vauvan tulon jälkeen ei meinaa muistaa enää yhtään mitään. Menee kauppaan ja rupee miettimään "mitähän ihmettä mun pitikään ostaa". Hyvä idea on tehdä kauppalappu, ettei mitään unohdu, mutta kun minä unohan aina sen kauppalapun kotia... :D Oma elämä kun pyörii käytännössä pelkästään Ennin ympärillä, yrittää siitä huolehtia niin kaikki muu unohtuu.

Osa teistä on huomannut, että en vastaa aina kommentteihin, tähän on syynä se, että kirjaudun galleriaan ja vastailen kommentteihin ja kappas, Enni alkaa huutamaan. Meen syöttää sen ja kun palaan galleria on heittäny mut pihalle. Kun kirjaudun uudestaan, en tosiaankaan muista, että sinne jäi pari kommenttia mihin en vastannut :D :D :D

Osa teistä on huomannut, että en vastaa aina viesteihin. Tähän pätee sama.. Ennin kanssa kun olen, niin ajattelen "vastaan kohta", mutta harmittavan usein unohdan vastata. Joskus saatan parin päivän päästä muistaa "ainiin joo, vois vastata" :D

Osa teistä on huomannut, että oon aika yllättynyt kun tulette kahville. Eipä mulla oo ollu mitään muistikuvaa siitä, että oltiin sovittu jotain. Liikaa asioita mitä pitää muistaa ja muistaa hoitaa. Päivittäin..


Kyllä te ootte mulle tärkeitä, ja anteeks kun välillä unohdan vastata teille, mutta en mä ihan kokonaan teitä oo unohtanu, tää nyt vaan on tämmöstä vaavin kanssa :)
Muistuttakaa mua aina, niin varmasti muistan :) (taisiis ainakin toivottavasti)
Ja korostan edelleen sitä, että kyllä mulle saa soitella, ei tarvii pelätä että jotenkin häiritsee! (tämmöistäkin kommenttia olen muutamalta kuullut, ettei viitti häiritä)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.