IRC-Galleria

Cretin

Cretin

ja kirjoitus etenee

Tylsä, tylsä elämäniSunnuntai 02.07.2006 20:07

Elämäni on todella tylsää. Siis todella. Välillä voin nopsaan käväistä huoneeni ulkopuolella, mutta se on erittäin, erittäin harvinaista. Jos tapaat minut huoneeni ulkopuolella, olet todistamassa jotain ainutlaatuista, mitä ei montaa kertaa tapahdu. Joten ole valmiina ottamaan kuva ja voit voittaa rahaa, jos lähetät sen vaikka Seiskaan. Mutta mitä itua mulla sitten on poistua huoneestani? Ainoat päivittäiset syyt ovat: vessa [joka on välttämätön] ja ruoka [minkä voisin aivan hyvin jättää väliinkin]. Pitäisi vain olla oma pieni minibaarijääkaappi jossain huoneen nurkassa ja seinästä tuleva putki, mikä johtaa ulos ja johon voi tehdä tarpeet. Sitten voisin lukita itseni pysyvästi tänne!

Periaatteessa voisin vallan mainiosti elää loppuelämäni lukittuna tänne huoneeseeni. Mutta, ainahan matkassa on vähintään yksi mutta. Mutta:
1. Miten hankin lisää tavaraa minibaarijääkaappiini?
2. Miten elän ilman shoppailua?
3. Miten suoritan kouluni loppuun?
4. Miten tapaan sukulaisiani?

Onhan noihin tietty vastauksiakin löydettävissä :)
1. Porukat käy kaupassa, joten ne tuo ruokaa ja juotavaa mullekin.
2. Nettishoppailu on keksitty.
3. Etätyöskentelykin on keksitty.
4. Ostan webbikameran.

Siinäpä se! Vielä pitäisi suostutella porukat siihen, että siirryn etäopiskeluun, lukkiudun huoneeseeni ja hommaan minibaarijääkaapin. Ei ne kyllä siihen suostuis. Enkä mä usko, että pysyisin täysin järjissäni, jos neljän seinän sisällä eläisin koko loppuelämäni. Joten siihen jäi sekin hanke...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.