IRC-Galleria

Cretin

Cretin

ja kirjoitus etenee

Olli lähtiTiistai 10.07.2007 00:33

Tänään se Olli sit lähti Säkylään. Toivon, et sillä olis tosi kivaa siellä, ettei se ois täyttä helvettiä koko aika. Tietenkin ihan hirvee ikävä. Oli jo silloin, kun istuttiin autossa ja oltiin matkalla meille, ku Olli & Kimmo heitti mut meille ennen ku Kimmo sit vei Ollin Säkylään.

Tuossa mun vieressäni se Ollin letti nyt lepää. Siis NIIN harmi, ku se leikattiin pois :( Kuvitelkaa, viis vuotta kasvattaa upeita hiuksia ja sit *naps* vaan ja kaikki poissa. Välil tulee ihan kauheita ikävyyskohtauksia ja tuntuu, ettei puoli vuotta ikinä menis ohitse. Ois pitäny hankkii töitä, mitkä ois täs heinäkuun alussa alkanu, niin ois ollu edes jotain muuta ajateltavaa, ku se, et Olli on intissä.

Ei mistään tuu mitään seuraavien parin päivän aikana. Tänäänki vaan kattellu Ollin kuvia ja silitelly sitä lettiä. Tiedän, olen outo. No, onpaha tääki päivä kohta pulkassa. Yö tulee olee tosi vaikee, koska mietin koko ajan, et viime yö oli viimeinen yö Ollin kans yhdessä pitkään aikaan eikä me edes juteltu hirveesti niinku yleensä, ku Ollia väsytti niin, et se nukahti tosi nopeesti. Kyl mäki nukahdin, mut heräsin taas yhessä vaiheessa kattelee Ollia.

Mä lainasin Ollilta tosi paljon leffoja. Yritän kattoo niitä aina, ku tulee hirmu ikävä ja mietin, et mitä Olli missäkin kohtaa sanois. Olli aina puhuu kesken leffan ja mä alan aina kuuntelee sitä ja siks kaikki leffat menee vähän ohi multa. Nyt antaisin mitä vaan, et se ois hölöttämässä mun vieressäni kaikkien hiuksiensa kanssa.

No, sit ku saan auton niin liikkuminen on helpompaa ja saatan keksiä jotain tekemistäkin. Pitäs varmaa alkaa käydä jollain salilla vaikka ihan vaan stepperillä tai kuntopyörällä. Ollin mukaan mä saan laihtua, jos mä haluan, mutten saa laihtua liikaa...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.