IRC-Galleria

Cretin

Cretin

ja kirjoitus etenee

KesäkissaSunnuntai 23.04.2006 03:31

Onko sulle koskaan sanottu päin naamaa jossain vaiheessa kevättä: "Sä oot mun kesäkissa"? Mietitäänpä tätä sanaa 'kesäkissa' oikein kunnolla. Kaikkihan me tiedämme, että jotkut idiootit ottavat itselleen kesäkissoja. Siis niitä eläimiä, kissoja, kesäksi. Ja syksyn tullessa tämä kissapoloinen jätetään jonkun mökin nurkkaan 'itkemään' raastavasti, kun nämä kyseiset idiootit huomaavat, etteivät pysty huolehtimaan kissasta sen enempää. Ja kissahan kuolee joko kylmyyteen tai nälkään. Mä haluisin hirttää sellaset ihmiset. Kiusaavat viattomia niiden kustannuksella.

Siispä, minun mielestäni tällä sanalla 'kesäkissa' on todella paha kaiku ja se maistuu pahalta suussa. Kun se sitten sanotaankin itselle ja sitä alkaa miettimään oikein kunnolla, fiilis laskee ja into vähenee. "Aijaa, aioitkin vain esittää kiinnostustasi tämän kesän ja jättää mut syksyn tullessa!?" Se ei ole kivaa. Minäkin vainoharhaisena ihmisenä kun rupean tätä puimaan, nousee suorastaan paha olo kurkkuuni. "Tätäkö se vain oli? Ajattelit leikkiä mun kanssa muutaman kuukauden ja jättää sitten nuolemaan haavojani johonkin mökin nurkkaan!?"

Turhauttavaa, todella turhauttavaa. Ensin itse panostaa siihen 'suhteeseen' ihan täysillä. On mukana, ihastuu ja rakastuu. Viettää mahdollisimman paljon aikaa, ettei tulisi ikävä. Ja sitten...

PAM!

Sä et haluukaan olla mun kanssa...
Olin vain lelu, jolla leikit hetken...
Jätit mut nurkkaan, kun kyllästyit...
Valitsitkin väärän ihmisen ja sulla olis ollu parempiki tarjolla...
Ja nyt...
Ja nyt humalassa lähetät mulle viestin ja tivaat, että rakastanko sua...
Joo, rakastan...
Ja pelkään menettää...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.