IRC-Galleria

Viimeinen päiväTiistai 11.12.2007 23:01

Soundtrack: Lunar Vegetarian - Aurora's Symphonium. Tokio Hotel - Final Day. Apulanta - Reunalla.

Olen asunut koko ikäni samassa paikassa. Kaikki muistoni ovat täältä, kaikki elämäni merkitykselliset paikat ovat täällä. Tuossa on ensimmäinen kotini, tuolla kouluni. Tuon puun alla löin sitä tyttöä joka vei kaverini game boyn. Tällä tiellä riitelin ainoan kerran silloisen parhaan kaverini kanssa. Ainoan ja viimeisen kerran.

Kävelen ihmisen kanssa joka merkitsee minulle enemmän kuin kukaa muu koko lyhyen elämäni aikana. Katselen tarkkaan hänen hymyileviä kasvojaa, kuuntelen nauruaan. Halaan monta kertaa. Hän kertoo minulle päivästään puhtaalla riemulla. Pieniä asioita, turhanpäiväisiä, mutta silti ne ovat saaneet hänet iloiseksi. Kerron jotain jolla saan hänet nauramaan. Voisinpa nyt vain sulkea silmäni niin että nuo nauravat kasvot jäisivät mieleeni eikä mikään koskaan haalistaisi sitä kuvaa.

Olen yksin. Edessäni on vain harmaata, kylmää betoseinää ja ruostuneet tikkaat. Korkeat tikkaat, joiden loppupäätä tuskin näkyy. Asetan käteni ensimmäiselle puolalle, vedän syvään henkeä ja lähden kiipeämään.Ylhäällä tulee. kovaa. Se tuntuu lohdulliselta. Istahdan reunalle ja heiluttelen jalkojani tyhjän päällä. Kuinka kauniit näkymät täältä ylhäältä onkaan. Ympärillä suuri kaupunki ja kauempana metsiä ja vuoria. Jossain näkyy jopa kimalteleva meri. Korvissassi soi biisi jota en ole kuullut pitkään aikaan ja joka kuulostaa nyt paremmalta kuin koskaan. Musiikki peittää kaiken, liikenteen melun ja tuulen huminan. Näen kaiken kuin musiikkivideona.

Seison reunalla. Jalat juuri ja juuri betonin päällä. Korvissani soi edelleen musiikki. Kappale on vaihtunut. Hyvä biisi josta olen aina tykännyt. Rauhallinen, melodinen biisi, jota kuuntelen silloin kun haluan rentoutua. Olen täysin rento, en tunne edes pelon kylmiä väreitä kun ponnistan ja otan voimakkaan askeleen reunan yli tyhjyyteen.


...Aamulla kadunputsaaja siivoaa kadut. Maailmaan ei jää minusta mitään merkkiä. Elämä jatkuu aiwan kuin mitään merkillistä ei olisi tapahtunut. Eikä olekaan. Kaikki on ennallaan. Se maailma ei vain ollut minua varten.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.