IRC-Galleria

taas jotain turhaa ja annngstMaanantai 08.12.2008 11:22

Ei näitä mun kirjotuksia kukaan lue. Helmi on elävä todiste siitä :( Ei siis sillä että näissä angsttylsyyskirjotuksis mitään järkee tai ideaa tai kiinnostavaa oliskaan..
Olenpa taas kerran lagaamassa kuviksen atkoilla. Tästä mestast alkaa vähitellen tulla joku vakkari tai jotain. [ihan mielenkiinnosta, jos luit tän roskan kokonaan, tai ees tähän asti, niin jätä joku kommentti. vvaikka pelkkä k, kiitos <3] Olin eevalla nukkumassa ja se lähti kasiin enkä mä viittiny sinne yksin jäädä hilluu joten nyt oon mätänemässä koululla tuntia liian aikasin. Tai ei täs oo enää ku joku 40min. Mut kuitenkin. Sit ku tää on tätä graafist suunnitteluu MAALAAMALLA niin varmaan taas karataan sadun kaa jossai puoles välis pois, niin ainakin ollaan tehty joka kerta tähän mennes x))
Tappelin eilen faijan kaa. Oli kyllä varmaan hienoin faitti ikin. En oo koskaan huutanu kenellekkään yhtää kovaa, yhtä vihasena ja käyttäny niin paljon kirosanoi viiden minuutin sisään. Se syy viel miks tapeltiin oli niin TYHMÄ ja tarpeeton, etten ees viitti kertoo siitä, häpeen faijaani muutenki jo tarpeeks -.-' Olen NIIN onnellinen ku vaan pääsen pois tuolta.
Mun joulusta tulee muuten paras ikinä, meinaan en aijo sitä tuolla ns. Kodissa viettää. Onneks eeva on olemassa <3 Niin ja Anttille Todellakin kiitos myös <33
Nyt kyllä tekee mieli sanoa että elämä on perseestä, vaikka ei se oikeestaan ees oo, ainakaa täysin. että näin ja HYVÄÄ HUOMENTA, mis on sänky haluu NUKKUU!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.