IRC-Galleria

AliarviointiaTiistai 30.06.2009 21:10

13:24 <@Cruee> paska paikka tämä kuhmo
13:51 <@Julesci> No?
14:33 <@Cruee> tarviitko perusteluja?!
14:35 <@Julesci> Mielellään.
14:36 <@Cruee> täällä on IHAN HELVETIN TYLSÄÄ

Okei, ehkä olin turhan ankara. Kun sinne kaupungille asti pääsi autolla, oli siellä oikeestaan ihan mukavaa. Ei nyt muutama muija ja pilisrinki kylä pahasta pelasta, mutta ei ollut enää tylsää. Aurinkokin paistoi, ja uimaanhan se oli päästävä.

Lampi, paikka jossa lukemattomat kesät on tullut polskittua, ei ollut muuttunut sen enempää kuin Kuhmokaan. Vesi oli kirkasta ja puhdasta, sen näki usean metrin syvyyteen. Ei Oulussakaan vesi nyt likaista ole, mutta meri vesi ei yksinkertaisesti ole vain näin kirkasta. En osannut odottaa, että se olisi myöskään näin lämmintä. Olihan se lampi, mutta odotin hieman viileämpää. Se oli juuri niin sopivaa, että pahempikin kuumuus huuhtoutuu, muttei niin vilpoisaa, että siitä tulisi kiire pois. Kai siinä aikaa vierähtikin, ja siihen palajan varmaan useasti päivässä kun täällä se viikko tulee oltua :>

Noh, nyt toimii läppärissä nettikin. Voi tähänkin halajata kotona. Voi nähdä tuttujakin, nyt kun sitä aikaa on. Voi käydä softaamassakin - kauankohan viime kerrasta taas onkaan? Montako kuukautta? Ei varmaan aivan yhtä kauaa kuin viime duuni vuorosta hotellilla. Siitä taitaa olla aikalailla puoli vuotta. Jänskättää vähän, mutta on kyllä mukava taas mennä töihin. Jospa sitä ei pitäisi yhtä pitkää taukoa toiste, onhan täällä ihan mukavata käydä - ainakin näin kesäisin.

17:33 <@Cruee> okei, perun pahat puheeni
17:33 <@Cruee> täällä on oikeestaan ihan mukavaa :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.