IRC-Galleria

KALATTorstai 30.07.2009 03:37

On juonut aamusta asti ja sammunut jo kolmannen kerran.. Herää nurmikolta ja miettii missä ihmeessä sitä ollaan.. Huomaa alushousujensa puuttuvan ja ounastelee harrastaneensa seksiä, useammankin kerran.. Muistaa yrjönneensä hyvät viinat saunakiuluun ja lähtee oitis tarkistamaan drinkkinsä juomakelpoisuutta.
"Kun olin vielä pentu, sain sinut leikeilläni nauramaan ja sanoit minua omaksi lapseksesi. Vaikka purin riekaleiksi monet kengät ja revin monet tyynyt, olin sinun Paras Ystäväsi. Kun olin tehnyt jotakin pahaa, heristit minulle sormellasi ja kysyit: Miten sä voit? Mutta sitten rauhoituit ja rapsutit vatsaani kun makasin selälläni edessäsi.

Vaikka sinulla oli aina kiire, oli sinulla kuitenkin aina aikaa olla kanssani. Muistan niitä iltoja kun lepäsin sängyssäsi ja kuuntelin haaveiluasi. Uskoin, että elämä ei voi olla tämän parempaa. Kävimme yhdessä pitkillä lenkeillä puistossa ja autoajeluilla. Kävimme syömässä jäätelöä ja minä sain vain vohvelin, kun väitit, että jäätelö ei ole koiralle terveellistä. Nukuin auringossa odottaen sinua kotiin.

Sitten aloit olla yhä enemmän ja enemmän töissä, aloit tehdä uraa. Sinulla oli yhä enemmän ja enemmän ihmisystäviä. Silti odotin sinua innolla ja tuin sinua aina kun sinulla oli sydänsuruja tai pettymyksiä. En koskaan sanonut sinulle, että olit tehnyt väärän päätöksen ja riemuissani riehuin oma kun tulit kotiin. Ja sitten yhtenä päivänä sinä rakastuit.

Hän, sinun nykyinen vaimosi, ei ole koiraihminen, mutta silti tervehdin häntä kodissamme, näytin kiintymystä ja tottelin häntä. Olin onnellinen, kun sinäkin olit onnellinen. Kun lapset syntyivät, ihmettelin heidän tuoksuaan ja halusin auttaa huolehtimaan heistä. Mutta te pelkäsitte että vahingoittaisin heitä ja sen vuoksi vietin suurimman osan ajasta toisessa huoneessa tai ulkona kopissa.

Oi, miten halusin rakastaa heitä, mutta olin vankina. Kun lapset kasvoivat, olin heidän Iso Ystävänsä. Sormet sattuivat joskus silmiini, kun ne tutkivat korviani ja pusuttelivat kuonoani. Rakastin lasten rapsutuksia, kun sinä enää vain harvoin rapsutit minua. Olisin antanut elämäni lasten puolesta jos sihen olisi ollut tarvetta. Menin salaa heidän sänkyynsä ja kuuntelin heidän salaisuuksiaan. Odotin yhdessä lasten kanssa autosi ääntä kadulta, kun palasit töistä kotiin.

Joskus oli aika, kun ihmiset kysyivät: "Onko sinulla koira?" otit aina lompakosta kuvani, näytit sitä ja kerroit pitkiä tarinoita minusta. Viimeiset vuodet vastasit kysymykseen "Kyllä" ja vaihdoit aihetta.

En ollut enää Sinun koirasi, olin vain koira ja hermostuit aina, kun aiheutin rahanmenoa sinulle. Sinulla oli nyt työ ja mahdollisuus muuttaa toiseen kaupunkiin asumaan, mutta kerrostaloon, johon ei saa tuoda eläimiä. Teit oikean päätöksen. Sinulla on nyt perhe, mutta oli aika, jolloin Minä olin Sinun ainoa perheesi.

Jännitin sitä autoajelua, kunnes saavuimme koirien löytökotiin. Ilmassa oli koirien, kissojen, tuskan ja epätoivon haju.Täytit pari paperia ja sanoit: "Tiedän, että löydätte hänelle hyvän kodin." Ihmiset siellä kohottivat olkapäitää ja katsoivat sinua surullisena. He tiesivät totuuden. Miten vaikea on löytää uutta kotia keski- ikäiselle sekarotuiselle nartulle. Sinun piti repiä oman poikasi kädet kaulastani, kun poika kirkui: "Isä, älä anna heidän ottaa koiraani!" Olin huolissani pojasta ja mietin opettamiasi asioita: ystävyys, lojaalisuus, rakkaus ja ihmisen vastuu kaikista elävistä olennoista.

Rapsutit päätäni, et katsonut minua enää silmiin etkä suostunut ottamaan kaulapantaani ja hihnaani. Sinulla oli aina töissä määräaika, nyt oli minullakin määräaika.

Kun olit lähtenyt, kaksi kilttiä naista tuli ja sanoi, että kyllä sinä tiesit muutosta etukäteen mutta et yrittänytkään itse löytää minulle uutta hyvää kotia. Naiset rapsuttivat minua hellästi ja kysyivät: "Miten sä voit?"

Nämä ihmiset täällä löytöeläintalossa huolehtivat meistä niin hyvin, kun näillä aikaa kiireiltään riittää. Tietysti meidät ruokitaan, mutta ruokahaluni katosi jo pari päivää sitten.

Ensimmäisinä päivinä, kun joku kulki häkkini ohi, juoksin heti hänen vierelleen. Luotin aina, että Sinä tulet ja haet minut takaisin. Että olet muuttanut mielesi ja tämä on vain pahaa unta. Luotin, että tulee ainakin joku, joka välittäisi minusta ja haluaa pelastaa minut.

Ymmärsin että minun on mahdotonta taistella ihmisten huomiosta pentujen kanssa. Niillä ei ole vielä hyviä ja huonoja muistoja. Ne ovat leikkisiä ja riemuitsevat. Menin häkin takanurkkaan. Istuin ja odotin.

Kuulin askelia, kun ihminen tuli työpäivän päätteeksi luokseni ja vei minut hiljaiseen huoneeseen. Hän nosti minut hellästi pöydälle, rapsutti korvaani ja sanoi, ettei minun nyt tarvitsee enää murehtia. Sydämeni hakkasi , kun en tiennyt mitä oli tapahtumassa. Jotenkin vaistosin, että vankeuspäiväni olivat nyt ohi.

Surin, kun tiesin, että hän oli nääntymässä työtaakkansa alle.Tiesin hänen liikkeensä etukäteen: hellävaraisesti hän laittoi kiristyssiteen tassujeni ympärille. Samaan aikaan kyyneleet valuivat hänen poskilleen. Nuolin hänen kättään, kuten olin vuosia nuollut Sinun kättäsi. Hän pisti ruiskeen suoneeni ja tunsin miten kylmä liuos valui sisääni..Menin makuulle, katsoin häntä silmiin ja sanoin hiljaa: "Miten Sä voit?" Hän ymmärsi sittenkin minua ja tunteeni ja sanoi : "Olen tosi pahoillani" Hän halasi minua ja selitti; se on hänen työtään, menen nyt parempaan paikkaan missä minua ei koskaan hylätä, missä on paljon rakkautta ja valoa, missä ei enää tarvitse huolehtia mistään. Se on todella erilainen paikka. Sitten heilutin viimeisillä voimillani häntääni ja näytin, että "Miten Sä voit?" ei ollut tarkoitettu hänelle.


SE OLI TARKOITETTU SINULLE, RAKASTETTU ISÄNTÄNI, KUN MIETIN VIIMEISILLÄ HETKILLÄNI SINUA, JA VAIN SINUA. ODOTAN SINUA IKUISESTI. VOI OLLA ETTÄ JOKU TOINENKIN OSOITTAA SINULLE TÄLLÄISTA USKOLLISUUTTA ELÄMÄSSÄ."

- Jim Willis 2001

"Jos tämä tarina liikutti sinua, sai palan kurkkuun ja ehkä kyyleleenkin silmään, niin muista että tämä tarina on tosi.. Näin tapahtuu joka vuosi tuhansille eläimille, joita on joskus rakastettu, mutta jotka hylättyinä lopetetaan eläinklinikalla ja löytöeläintaloissa omistajiensa välinpitämättömuuden takia.

Haluamme tarinan kautta muistuttaa että jokaisella lopetattavalla lemmikkillä on joskus ollut koti ja perhe johon se on luottanut ja rakastanut.

Emme halua järkyttää emmekä tuottaa surua. Mutta, jos tarina jättää jäljen sinun tai jonkun toisen sydämeen niin, että sen ansiosta yksikin tälläinen tarina saa onnellisen lopun , olemme onnistuneet.

Kanna vastuusi ja osoita uskollisuutesi myös lemmikkillesi ja kehoita kaikkea muitakin tekemään niin.

On tärkeää, että ei-toivottujen, hylättyjen eläinten tappaminen loppuu. Tämä tarina voi pelastaa edes yhden eläimen."

NormipäiväTiistai 28.07.2009 02:41

Nallikarilla uimassa rankkasateessa, äsken Tuiran mattolaiturilla hyppimässä ja nyt vois vielä lähtiä Pikisaareen pelaan tennistä :)

D'ohLauantai 04.07.2009 07:06

Olipa taas mukavaa palata hotskulle duunailee, 6kk taukoa ja hyvinhän ne sotkut onnistu :]

AliarviointiaTiistai 30.06.2009 21:10

13:24 <@Cruee> paska paikka tämä kuhmo
13:51 <@Julesci> No?
14:33 <@Cruee> tarviitko perusteluja?!
14:35 <@Julesci> Mielellään.
14:36 <@Cruee> täällä on IHAN HELVETIN TYLSÄÄ

Okei, ehkä olin turhan ankara. Kun sinne kaupungille asti pääsi autolla, oli siellä oikeestaan ihan mukavaa. Ei nyt muutama muija ja pilisrinki kylä pahasta pelasta, mutta ei ollut enää tylsää. Aurinkokin paistoi, ja uimaanhan se oli päästävä.

Lampi, paikka jossa lukemattomat kesät on tullut polskittua, ei ollut muuttunut sen enempää kuin Kuhmokaan. Vesi oli kirkasta ja puhdasta, sen näki usean metrin syvyyteen. Ei Oulussakaan vesi nyt likaista ole, mutta meri vesi ei yksinkertaisesti ole vain näin kirkasta. En osannut odottaa, että se olisi myöskään näin lämmintä. Olihan se lampi, mutta odotin hieman viileämpää. Se oli juuri niin sopivaa, että pahempikin kuumuus huuhtoutuu, muttei niin vilpoisaa, että siitä tulisi kiire pois. Kai siinä aikaa vierähtikin, ja siihen palajan varmaan useasti päivässä kun täällä se viikko tulee oltua :>

Noh, nyt toimii läppärissä nettikin. Voi tähänkin halajata kotona. Voi nähdä tuttujakin, nyt kun sitä aikaa on. Voi käydä softaamassakin - kauankohan viime kerrasta taas onkaan? Montako kuukautta? Ei varmaan aivan yhtä kauaa kuin viime duuni vuorosta hotellilla. Siitä taitaa olla aikalailla puoli vuotta. Jänskättää vähän, mutta on kyllä mukava taas mennä töihin. Jospa sitä ei pitäisi yhtä pitkää taukoa toiste, onhan täällä ihan mukavata käydä - ainakin näin kesäisin.

17:33 <@Cruee> okei, perun pahat puheeni
17:33 <@Cruee> täällä on oikeestaan ihan mukavaa :)

Ui tänään meressä :)Maanantai 01.06.2009 00:37

kuva ei liity.

loll'edTorstai 28.05.2009 19:55

Löysin valokuvan koneelta ja muistin, että olin vähän yli vuosi sitten saksalaisessa telkkari ohjelmassa. Jossain pitäisi olla kopio siitä sarjasta, pitääpä etsiä..

Kuvassa kuvausryhmä :)

Jam jam.Torstai 21.05.2009 21:42

Eka lukuvuosi ammattikorkeassa takana. Loppujen lopuksi hyvinhän se on mennyt ja voi olla kurssiarvosanoihin tyytyväinen. On muuten samoin 9kk omassa kämpässä ja Oulussa takana. Paljon on tullut taas opittua ja kasvettua, ei oo enään siivellä elämistä ja (kovin paljoa) turhia ostoksia. Nyt olisi edessä ensimmäinen kesä Oulussa ja lomailua Kuhmossa. On se vaan mahtavaa muistella menneitä aikoja ja tapahtumia.

Vastahan sitä muutama vuosi sitten kävi lukiota Kuhmossa, oikeen autolla piti tuohon parin kilsan päähän aina päräyttää, kaasu pohjassa ja käkkäriä joka mutkassa. Viikot meni datatessa yötä myöten, viikonloppuillat hotellilla duunissa ja aina sitä piti keksiä jotain viihdykettä kavereitten kanssa täällä korvessakin.

Niin siinä vain kävi että lakki sieltä ajoissa tupsahti ja velvollisuudet kutsui inttiin. Kovat oli tavoitteet, ja niihin kyllä aluksi päästiinkin, mutta ei se paljon auttanut kun oli joku hemmetin kilpirauhasen liikatoiminta ja puolella vuodella mentiinkin sitten lopulta. Tässäpä oli sitten hieno mahdollisuus kokeilla puol vuotta muutakin kuin hotskun baarihommia, ja kävinpä toisella hotellilla mm. moottorikelkka safari tulkki/oppaana ja talkkarina sekä valokuvausliikkeessä photaroimassa ja jottain. Kesäksi tuli mentyä takaisin hotellille ja pääsin tekee ihan baarimikon hommia, aiemmin olin lähinnä blokkaillut. Kesä nyt muuten meni yhden ihanan tytön kanssa, joka nyt sekin kyllä loppui aikanaan.

Ja dummm. Kesä loppui, Ouluun muutin opiskelujen perässä. IT-Tradenomiksi opiskelemaan liiketalouden yksikköön amk:ssa, vuokrakämppä kaverin kanssa Heinäpäästä ja uudet kujeet. Hyvin ollaan pärjätty, on kuule pojjat oppinut kokkaamaan kunnon sapuskoja, muutkin kotihommat hoidettu oikeen mainiosti. Eiköhän me pojat jatkossakin pärjätä :]

Kuhmo.Torstai 21.05.2009 00:06

21:01 <@Cruee> kuhmo se ei sitten muutu, ei sitten millään.
21:02 <@Cruee> kävin luistelee kaupungin läpi, niin ei ollut yhtään lenkkeilijää, pyöräilijää,
luistelijaa tai ketään muutakaan. ajo vaan pirusti pilistä porukka ja kattovat
meikää kuin olisin ensimmäinen ihminen ulkoilmassa sitten jääkauden-
21:02 <@Spohe> kai ne kahto ku jätkä luistelee vaikka ei ollu jäätä tiellä
21:03 <@Spohe> :Deedefegjifhkdj

KALAT Tiistai 23.09.2008 14:29

Kalat ovat yleensä rapajuoppoja, narkkareita ja työttömiä. He
esittävät loppuun asti pirteää ja sosiaalista, vaikka mieli on
hautonut itsemurhaa jo viimeiset kolmetoista vuotta. Kaloista
valitettavasti pidetään, sillä he keksivät aina tekemistä. Usein he
keksivät tekemistä, vaikka kukaan ei ole enää edes paikalla. Kalat ymmärtää vasta kolmen tunnin päästä, että juhlat ovat ohi. Siksi he ajautuvat masennuksissaan juomaan, koska hän
missasi hyvät jatkot.

MOTTO: "Meille pääsee!"
TYÖPAIKKA: kiitä onneasi jos on
AUTO: moottoripyörä