IRC-Galleria

pöllin tämän mariltaMaanantai 30.10.2006 21:20

testaa itsesi http://www.pilpi.net/hip/nallepuh/
mulla toimi tietääkseni hyvin

Sinä ja Tiikeri voisitte olla kaksosia.

Heittäydyt tarkemmin ajattelematta mukaan mihin vain.
Innostut helposti ja olet hauska, mutta myös ajattelematon.
Niimpä voit joskus pahoittaa toisen mielen ihan vahingossa.
Ole siis varovainen.

riusalaMaanantai 30.10.2006 21:19

oli perseestä koska lähti mopo käsistä

Oon siivonnut koko päivän huonetta.Tiistai 17.10.2006 21:08

Heräsin joskus puol kahden aikaan ja jotenki oli motivaatiota. On pitänyt siivota jo pitkään toi huone, kun oon ruennut aika laiskaksi ton ylläpitämises ja oon vaa nakellu kaikkee kamaa minne sattuu. ei vaa oo jaksanu. Olisi itseasiassa pitänyt jo perjantaina siivota, kun oli taksvärkki ja äiti lupas 10e jos siivoon ton, mutta ei ollut motivaatiota yhtään. Eilen lupasin että siivoan tänään. Päätin että teen nyt tooosi ison suursiivouksen. Nyt oonkin kerännyt jo yhden sairaan (aikamoinen voimasana) ison jätekassin kaikkee mahdollista turhaa mitä tullut keräiltyä tai kerääntynyt. Kokispullojakin on yksi jätekassi ja tölkkejä semmonen pienempi kassi. Kun nekin kerääntynyt, kun ei ole ollu niin suurta tarvetta rahasta että jaksaisi kantaa niitä yhtenään kauppaan (en mä sillä että mä niitä yhtenään ostaisin *titidii*). Järjestellytkin oon jo aika hyvin tota, ja repinyt julisteita seinältä kun laitetaan ehkä tapetit. Edessä olisi vielä itse imurointi ja luutuaminen, jota äiti lähinnä tarkotti että pitäis tehdä, mutta jos kerta jokin asia on tekemisen arvoinen ni se tehdään myös huolella! :) Ja sitten tietenkin viimestelyt yms...

Tällä välin kerennyt jo eka jakso vierähtää viimestä vuotta. Ihan nopeasti se näin jälkikäteen taisi mennä, paljon on vielä hommia jäljellä jos meinaan saada kurssit suoritetuksi kolmessa jaksossa. Muuten on aika vierinyt lähinnä rentoutuessa koneella tai kattoen telkkua, töissäkin tullu käytyä että saa massia, softaamas tullu käytyä ahkerasti ja sit kaikkee peruskivaa kute syömistä, nukkumista ja liikkumista :D Ryybbäystä ei oo kyl itseasias tullu harrastettua paljo ollenkaa, mitä nyt harva se kerta.

Mut alunperin aloin kyl kirjottaa siitä, että ei saanu unta ja ton äskese SWAT leffan jälkee tuli ensin mielee että pitäisköhä hommata swat-kamppeet softauksee, mutta hetken harkinnan jälkee päädyin kuitenkin ensin siihen, että tossa sängyn pohjalla miettimällä en saa unta jokatapauksessa, joten sama se on tulla tähän koneelle räikyttää Swat 4:sta kun kerta koulu alkaa vasta puol kymmeneltä :) Ihan kirjotusvirheet komisee kun näppäimet sauhuaa.

Jeps jeps. Nyt vois painua pelaamaa että jaksaa sit ehkä kouluunki aamulla ;>

Dr. Phil osaa _o/ Sunnuntai 20.08.2006 00:31

Dr. Phil testi
Minulla tuli pisteitä 50, mutta joissain kohdissa otin toka valinnankin, kun ne oli vähän siinä rajoilla. Pistehaarukkani oli joka tapauksessa 40-52 pisteen sisällä, eli käytännössä siinä yhdessä ja samassa vaihtoehdossa. Suosittelen kuitenkin valitsemaan vain yhden vaihtoehdon, koska muuten on vaikea saada testistä toden mukainen! Äläkä lunttaa, ei ole kuin 10kysymystä :) btw, merkkasin oman ykkösvaihtoehdon <- merkillä ja jos tokavaihtoehto oli niin sen < merkillä.

Alla on Dr. Phil testi. Dr. Phil itse sai testistä 55 pistettä, ja kun hän teki tämän Oprahille hän sai tästä 38 pistettä. On olemassa ihmisiä, jotka ovat valmiita maksamaan, jotta saisivat selville tämän testin tuloksen.

Tämä testi on erittäin mielenkiintoinen ja sen tekeminen kestää vain pari minuuttia. Muista kuitenkin tätä tehdessäsi, ettei tarkoitus ole kerätä eniten pisteitä (pienempi määrä pisteitä ei tarkoita huonompaa arvostelua). Vastaa kysymyksiin totuudenmukaisesti, sillä tämä testi on vain sinua itseäsi varten.

Kun lähetät viestin eteenpäin, jos haluat, voit kirjoittaa otsikkoon oman pistetuloksesi, näin ystäväsikin saa tietää sinun pisteesi.

Ota paperia ja kynä esiin, testissä on vain 10 kysymystä! Merkkaa
kysymyksen numero ja kirjain, jonka vastausvaihtoehdon valitsit.
Esim. 1-a , 2-b Lopuksi lasket pisteet alinna olevasta taulukosta.


1. Koska olet parhaimmillasi?
a) aamulla
b) iltapäivällä ja aikaisin illalla
c) myöhään illalla <-


2. Tavallisesti kävelet?
a) melko nopeasti, pitkin askelin <-
b) melko nopeasti, lyhyin askelin
c) ei niin nopeasti, pää pystyssä
d) vähemmän nopeasti, katse maahan luotuna <
e) hyvin hitaasti


3. Kun puhut ihmisille?
a) seisot kädet puuskassa
b) pidät kädet yhdessä
c) pidät yhden tai molemmat kätesi lantiolla <-
d) kosket ihmistä, jolle olet puhumassa
e) kosket leukaasi, korvaasi tai hiuksiasi <


4. Rentoutuneena, istut?
a) polvet ja jalat yhdessä
b) jalat ristissä
c) jalat venytettyinä eteenpäin tai suorina <-
d) käpertyneenä jalkojesi päälle


5. Kun jokin todella huvittaa sinua, reagoit?
a) isolla äänekkäällä naurulla
b) hillitymmällä naurulla <-
c) hiljaisella naurahduksella
d) hymyllä <


6. Mennessäsi juhliin tai sosiaaliseen tilanteeseen?
a) teet näyttävän sisääntulon, jotta kaikki huomaisivat sinut
b) teet hiljaisen sisääntulon, ja katselet ympärillesi, jotta tunnistaisit tuttuja kasvoja <-
c) teet todella hiljaisen sisään tulon, jotta pysyisit mahdollisimman huomaamattomana


7. Työskennellessäsi intensiivisesti joku keskeyttää sinut?
a) olet tyytyväinen tauosta
b) olet ärtynyt keskeytyksestä <
c) olet vaihtelevasti edellisiä vaihtoehtoja <-


8. Mistä seuraavista väreistä pidät eniten?
a) punainen tai oranssi
b) musta <-
c) keltainen tai vaaleansininen
d) vihreä
e) tumman sininen tai liila
f) valkoinen
g) ruskea tai harmaa


9. Viimeiset hetket ennen nukahtamistasi illalla?
a) olet selälläsi, vartalo suorassa <-
b) mahallasi, vartalo suorassa
c) kyljelläsi, vartalo taipuneena <
d) käsi pään alla
e) pää peiton alla


10. Näet usein unta?
a) putoamisesta
b) taistelemisesta <
c) jonkin tai jonkun etsimisestä <-
d) lentämisestä tai kellumisesta
e) yleensä nukut vailla unia
f) unesi ovat aina miellyttäviä


PISTEET:

1.(a) 2 (b) 4 (c) 6
2.(a) 6 (b) 4 (c) 7 (d) 2 (e) 1
3.(a) 4 (b) 2 (c) 5 (d) 7 (e) 6
4.(a) 4 (b) 6 (c) 2 (d) 1
5.(a) 6 (b) 4 (c) 3 (d) 5 (e) 2
6.(a) 6 (b) 4 (c) 2
7.(a) 6 (b) 2 (c) 4
8.(a) 6 (b) 7 (c) 5 (d) 4 (e) 3 (f) 2 (g) 1
9.(a) 7 (b) 6 (c) 4 (d) 2 (e) 1
10.(a) 4 (b) 2 (c) 3 (d) 5 (e) 6 (f) 1


YLI 60 PISTETTÄ: Toiset näkevät sinut turhamaisena, itsekeskeisenä ja äärimmäisen dominoivana. Toiset saattavat ihailla sinua ja toivoa olevansa hieman enemmän sinunlaisesi, mutta eivät aina luota sinuun. He saattavat myös epäröidä syvemmän suhteen luomista sinuun.


51 - 60 PISTETTÄ: Toiset näkevät sinut jännittävänä, impulsiivisena ihmisenä; synnynnäisenä johtajana, joka kykenee tekemään nopeita päätöksiä, joskaan ne eivät aina välttämättä ole niitä oikeita ratkaisuja. He näkevät sinut rohkeana ja seikkailunhaluisena, sellaisena, joka yrittää kaikkea kerran, ja joka ottaa riskejä ja haasteita vastaan. Muut nauttivat seurastasi luomasi jännityksen ja säteilyn vuoksi.


-> 41 - 50 PISTETTÄ: Toiset näkevät sinut tuoreena, eläväisenä, charmanttina, hauskana, käytännönläheisenä ja aina kiinnostavana; sellaisena henkilönä joka on usein huomion keskipisteenä, mutta onnistuu tasapainottelemaan asemansa kanssa kuitenkaan antamatta sen nousta päähän. He myös näkevät sinut kilttinä, huomaavaisena ja ymmärtäväisenä; sellaisena henkilönä, joka on aina valmis auttamaan ja piristämään muita ihmisiä. <-


31 - 40 PISTETTÄ: Toiset näkevät sinut järkevänä, varovaisena ja käytännönläheisenä. He näkevät sinut fiksuna ja lahjakkaana, mutta myös vaatimattomana. Ei henkilönä, joka tekee ystäviä nopeasti helposti, mutta joka on erittäin lojaali ystävilleen ja joka odottaa ystäviltään myös samaa. Ne, jotka oppivat tuntemaan sinut hyvin ymmärtävät, että vaatii paljon karistaa luottamuksesi ystäviin, mutta jos näin käy, vaatii myös paljon, jotta luottamus palautuu.

21 - 30 PISTETTÄ: Ystäväsi näkevät sinut varovaisena, hitaana, äärimmäisen tarkkana ja tiukkana suunnittelijana. He yllättyisivät paljon jos tekisit joskus jotain impulsiivista, tai pitkään ja tarkoin harkittuasi toimisitkin vastoin tutkimustesi tulosta.

ALLE 21 PISTETTÄ: Toiset näkevät sinut ujona, hermoilijana, joka tarvitsee toisia pitämään itsestäsi huolta ja tekemään päätökset puolestasi. Jotkut ihmiset pitävät sinua tylsänä. Vain ne jotka tuntevat sinut hyvin, tietävät ettet ole sitä.
01. Kuka olet?
02. Olemmeko ystäviä?
03. Koska ja miten tapasimme?
04. Oletko ihastunut minuun?
05. Pussaisitko minua?
06. Anna minulle lempinimi, ja kerro miksi valitsit juuri sen?
07. Kuvaile minua yhdellä sanalla
08. Mikä oli ensivaikutelmasi minusta?
09. Oletko edelleen samaa mieltä?
10. Mikä muistuttaa sinua minusta?
11. Jos voisit antaa minulle mitä tahansa, mitä se olisi?
12. Miten hyvin tunnet minut?
13. Koska näimme viimeksi?
14. Halusitko joskus kertoa minulle jotain, mitä et ole pystynyt kertomaan?
15. Aioitko pistää tämän blogiisi ja katsoa, mitä minä kertoisin?

espoo helsinkiKeskiviikko 12.07.2006 16:14

oijjoij nyt o reissaus ohi tältä kesältä. Perjantain menin R1ku luokse sielt Turusta. Lauantain mentiin softaamaan Taikkuun ja illal sit grillattii ja pelattii Heroessia. Sunnuntain mentiin Team MaJor kanssa johkin niitte omalle pelilaatalle ja sen jälkee uimaan, pelaan kaikkee pelei ja kunhan oleskelee (ja syömää pizzaa) Miolle samaisen tiimin kanssa. Maanantain kävin sit helsingissä yksikseni shoppaa ja leffassa ym ym. Tiistain sit lähdinkin jo Kuhmoon. Jee, osaan tiivistää, oon kehittyny :D

turukuPerjantai 07.07.2006 22:01

jeeps. ihan kivast menny matka tähän asti - keskiviikko meni junas istumiseen ja eilen käytiin alexin kanssa maisteleen lonkkua ja kaekkee jossai puistossa jonka nimeä en muista. tänään sit nukuin aika pitkää ja kävin sit kaupungilla vähän häröilemässä ja sitten maauimalassa, ja koht lähden junal riku luo espooseen. ei jaksa viel hypettää yksityiskohtia, ne jaksaa sitte ku o kuhmos :)

tylsääKeskiviikko 07.06.2006 14:22

pitäis keksiä jtn tekemistä..
nyt kaks päivää suunnillee pelattu vaa matsia krutorin ja funkin kanssa..
vähän käyny potkii palloa veljen kaa tai käyny kaupungil kiertelee. pitäis varmaa lähtee
rantsille tai juomaa tai jtn ni ois enemmä elämää :D unirytmiki menny vähän valvomiseksi,
mut nyt sitte koittanu jo parantaa sitä :) pakkoherääminen puolykstoistahan se auttaa :D

np: Sentenced - Killing my killing you

niin no pitäis kaet se käydä Rikun luona siel espoossaki häröilee, mut en sit tied että millon
oon sinne edes menossa, kaiketi sillo heinäkuu alussa.
nyt pitää sit varmaan vaan häröillä Kuhmossa? :D
jos vaekka baarii menis ens vkl, tai jos kaverit lähtee myös juomaa, ni rantsille, kun kaikilla
ei viel ole ikää baariin :7

np: Poets of the Fall - Someone special

pääsisköhän kohta jo uimaan .. ku lammel vois taas alkaa tänki kesän viel käydä uimassa =)

voe vitsi..Sunnuntai 04.06.2006 15:02

..mikä ilta :D
eipä oo viel kahdel aiemmal kerral ollu noin kiire baarissa.
ei ainkaan tekeminen loppunut kesken :) mtn yksityiskohtia nyt baari illast en tänne voi laittaa,
mut kiirettä piti ja silti jäi viel ihan suht hyvä fiilis vaikka oliki vähän väsynyt fiilis loppuillasta.

eikä ihme, kun kävin viel kattoo alkuillasta minkälaine meno siel rantsil o.. alko just yhdeksältä
sataa vettä kuten olin vähän aatellukki ja joutu sitte kävelee tihkusatees sielt töihi :7

ihan alkuillast oltii hetki meillä, vaikka mä en pystynykkää juomaa töitte takia. eipä me kyl silti
meil kauaa oltu ja ihan kivvoo se oli. eivät vaa enää jätkät (ja gicha) jaksaneet olla siel rantsil
kuuteen asti kuten jossai välis uhosivat, ni en sinne sitte töitte jälkee mennykkää :D

ei sil, oli kyl nii väsynyt olo ja näläkä että ihan kiva oli että pääsi kotii syömää ja nukkumaa.
että semmosta. ens vkl ei oo töitä, ni en tiedä jos lähtis vaikka baarii istumaa (asiakkaana) ='D