IRC-Galleria

DMWM

DMWM

Would I Lie To You Just To Get In To Your Pants? JESS!

Se oli sellanen viikonloppu!!Maanantai 03.04.2006 12:57

Perjantaina Lahdesta haettiin hili ja Niko. Ehtoo meni kotosalla ihan rauhallisissa merkeissä. Lauantai päivä kului kutimien kilkatuksen kuuntelemiseen.

Ehtoon korvilla hilin kanssa nappasimme parit oluset ja narahti siinä myös kirkaskin pullo. Ehkä ei olis kuitenkaan pitänyt. Se oli turmioksi ainakin hilille. Baariin oli tarkotus lähtee, mutta joku päätti sammuu sänkyyn..............ja voin sanoo, et se en ollut MINÄ!!

No lähdin ittekseni siskon pojan kanssa paikalliseen. Päivän pläjäys pääsi heti siinä tiskillä. *MULLE OLUT JA PÄTKÄLLE LIMPPARII!!* Se vaan et siskon poika ei oikeesti oo mikään pätkä vaan jotain 193 cm pitkä huiska! Kotiin oon päässyt joskus 03.00 jälkeen.

Edes rapulaa ei ollu. Pikkasen oli vaan väsy olo. Ruoka maistu ja silleen. Nikolla ja Jimmolla oli kisat pleikkarin ja xbox pelejen parissa. Tietsikka pelejäkin siinä pelasivat. Hyvin tulivat toimeen keskenään. Hieno homma!!

Nikon ja hilin kotiin lähtö pikkasen viivästy, ku joku fiksu teki heille oharin. Lupas heidät täältä hakee, mut jättikin tulemati. REILUU!! Onneks on YSTÄVII, jotka tulee hätiin. Pääsivät lähtemään vasta siinä yhden aikaan yöllä ja kotona olivat viiden korvilla.

Oli miten oli, hauskaa meillä kuitenkin oli. Kiitokset Nikolle ja hilille erilaisesta viikonlopusta! Kiitokset myös Lauralla, Tonylle, Jimmolle, Jennille ja kissoille. Toivottavasti se yks *kiimapylly* lopettaa sen mouruumisen, tai sit pitää hankkii se kolli miusu Luumulle.

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille ihanille ystiksille!! <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.