IRC-Galleria

väsynen höpinöitäMaanantai 02.01.2006 05:10

Uni taas ei tuu millään... Huomen tärkeä päivä, työhaasttattelu. Tosin oon aivan varma et se homma on menetetty jo. Ei riittäny, että hakiessa sekoilin ja jouduin laittamaan vielä selvitysmailin perään. Onnistuin haastattaman vitut ihmiselle joka soitti ja pyysi haastatteluun. Älkä ees kysykö miten mie onnistuin, mie onnistun aina! Ja nyt kun on silmä mustana niin mahdollisuudet ovat kasvaneet roimasti!

Vauvan nimeks tulee sitten Peppi. Homo-Leski on jo ihan fiiliksissa, sillä tämä vauva muutta sinne jo neljän viikon päästä. Se sit kasvatetaan käsin ja siit tulee ihana lutunen kaveri (HAHA, mukamas itse tohon uskon!). Sen ääni on muuten aika kova, yleensä poikaset vaan piipittävät ja ääni voimistuu muutamassa päivässä. Se "piipitys" saa muuten noi nymfit huutamaan. Ne dorkat taas eivät tajuu tuosta omasta pöntöstä mitään. Istuskelevat vaan sen päällä ja järsivät reunat. Kumpikaan ei oo ees yrittänyt kurkistaa sisään. Outoa. Koiras kuitenkin on innokas laulaa ja yrittää vietellä Plåntia, parittelevatkin, mut asiat eivät edistyy. Kuten H-L totesi, ne ovat nuoria ja tyhmiä pönttöneitsyitä :D
Aga tyttö lähtee aamulla sitten Korialle. Saba ja Jekku saavat sit jäädä keskenään ja lähi tulevaisuudessa saavat pöntön, kunhan nyt viell rakastuvat kunnolla (lue alkavat parittelemaan) ja se näyttää olevan aika lähellä, ku seuraa heidän leikkeja ja menoja.


tässä viell muutamat "vissyt" viimevuodesta


- Olin lentokoneessa joka "tipahti" pellolle
- Matka Honolulusta Los-Angelesiin muuttui matkaksi San-Franciscoon ”terrori-iskun” takia.
- Sekannuin Punahilkkaan.
- Kuvailin aaltoja merenrannalla, sain hienoja kuvia ja kameran rikki ku isompi aalto hyökkäsi.
- Läpäisin prinsessa testin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.