IRC-Galleria

kädelle töitäTiistai 03.01.2006 15:13

Ajattelin pitää tässä ensin pienen "mainostuokion". Eli mun ex työkaveri on aika sairas tällä hetkellä ja hänellä on kotona 3 naurukyyhkystä, niille pitäisi saada uusi koti mahd pian. Koska eläimet eivät saa kunnon hoitoa. Eli jos oot kiinostunut, ilmoittelee mulle vaikka. Näitä siis annetaan OSAVAAN kotiin. (toivot. yläpito näkee tässä eläisuojelusyyt eikä markinnoinin!)

Mutta nyt ihan arkeen.
Eilinen työhaastattelu meni jotenkin oudosti, en oikein tiedä, menikö hyvin vai huonosti. Mitään paljon mult ei kyselty, kesti jotain 15min, mut kyllä pyydettiin jatkoon. Ainakin luvattiin otta yhteyttä ens viikon lopussa ja ilmoittaa missä on seuraava vaihe. Katsotaan.
"Mallitoimisto" ei ollutkaan ihan mallitoimisto perinteisessä merkityksssä, vaan firma jonka kautta etsitään kasvoja musiikkivideoihiin, mainoksiin yms. Ottivat valokuvat, kaikki tiedot ja pistivät kortistoon. Nooh, ainakin en ollut tyrkyttämässä "ottakaa mut sinne" kun monet muut jotka luule itsestään aivan jotain muuta mitä ne on.

Viime yönä ja nyt aamulla vauva on pitänyt huomattavasti vähemmän ääntä, onkohan kaikki ok? Yritin eilen illalla katsoa, mutta emot eivät päästä ees lähelle pönttöä, hyökkäilevat. Kyll se toss aamulla pipitti kun vaihdoi ruokakupit. Hey, nyt sielt taas kuuluu jotain! Ka se tästä, taidan olla vähän ylihuolehtivainen. No ei mikään ihme, nuita ku ei Suomessa synny tällä hetkellä ollenkaan. Nyt kun saisi jostain uroksen tolle toiselle senegalille niin olis aika magee juttu.
Pitäisi siivota, en ole jaksanut sitä tehdä pitkään ja nyt pakko. Kulta-pieni vihdoin tule sielt jostain kaukaa huomenna (ainakin lupasi ja mä toivon että se lupauksiaan pitää). JEEE! Ei enää tätä yksinään kärsimistä ikävästä, nyt jos vaikka yöllä ei nukuttaaki niin ei ainakaan tarvii netiss roikkua vaan on paaaaaaaljon parempaa tekemist, hih!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.