IRC-Galleria

perinteisetLauantai 26.11.2005 16:19

Jaahas, taas kävi perinteiset vissyt, huoh. Eli, Mamaan piti mennä kuuntelee sitä hianoa DJ:tä ja miten kävikään? Kyllä mä sinne Mamaan pääsin, mut arvatka muistanko mitään?! Halusin vaan kuulemma J:n kaa lähteä nukkuu, se raukka ei kereny olla siell ku puolisen tuntia. Rakaani oli siirtänyt työmatkan päivällä (vai pitiskö sanoa yöllä) niin kömpin sit sen viereen jo n.klo 1.50 ja se DJ aloitti vasta yheltä ja matkaan Mamasta tänne menee n.1h, eli en ees ollut nähny koko ihmistä. Vo peeveli mun kaa, millo mä opin että Jägeria ei sit kitataan tuplana ja triplana?! Nooh, hyvä puoli siin on ettei tänään ole mitään kovin paha oloa, ku sai nukkua pitkään ja kävelin viell sen tunnin verran, raikastuin.
Piti tänään olla Kouvolassa, muksujen kanssa, mut lasten äiti oliki sit päättänyt lähteä vkl:ksi Pietariin :o( että isänpäivän lahjat edelleenkin saamatta, byyh :o(
Ihana ku on taas lunta, näyttää kivalta. Mut koht se muuttu loskaks, onneks en vältämättä näe sit ku oon jo far-far away :D
Kaveri täyttää pian 42. Ihmettelen miten sille ei ikäkriisi oo vieläkään iskeny?! Se vaan sanoo et "ku ei tiedä mikä se sellainen riisi on, niin ei se tulekkaan". Onhan tuo hieno asenne, mut mä, vasta 25 ja mull se vaan pahene ja pahene!
BF osti uuden puhelimen (Nokia 9300), arvatkaa vaan kuka leikki koko aamun sen kanssa. Se on sit NIIN hieno (miten tuo sana tänään noin kovasti käytöss?!), siin on sit kaikkea mitä ei tarviskaan olla. Jopa RealPlayer! Huh! Mihin sitä ihminen moisen tarvii puhelimessa?! Puhelimet muutenkin yliarvostettu (puhuu ihminen joka saa kamalan paniikkikohtauksen jos puhelimess loppuu akku tai se unohtuu kotiin). Miten viell muutama vuosi sitten tultiin hyvinkin toimeen ilman tektareita ja jatkuvaa soittelua?!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.