IRC-Galleria

T + M + 4.8.-07 = häätSunnuntai 05.08.2007 23:15

Siskoni häissä, jotka pidettiin siis synttäripäivänäni 4. elokuuta, toimin kuvaajana ja pidin myös muiden kanssa ohjelmanumeron. Samalla myös tuli hieman mokailtua...

HÄÄMOKAT top 4

4. Oli hääkahvin aika ja jätin kameran jalustalle kuten normaalisti. Käännyin ja muutamien "varo!"-huutojen säestyksellä kuului rysäys. Kamera jalustoineen oli kaatunut lattialle. Kamera ja jalusta säilyivät onneksi ehjinä, vaikka jommasta kummasta irtosikin pieni pala... Loppuaikana moni kysyi, miten kameran kävi ja jouduin selittelemään, ettei käynyt kuinkaan.

3. Oli hääkimpun heiton aika ja asetin kameran valmiiksi. Kun morsian valmistautui heittoon, laitoin kameran päälle ja kuvasin heiton. Kun lopetin kuvaamisen, kamera meni yllätyksekseni päälle! Kimpunheitto oli siis ilmeisesti jäänyt kuvaamatta (en ole tosin ehtinyt vielä tarkistaa...) Sukkanauhan heitossa olin sitten tarkkana, että kamera alkoi varmasti kuvata.

2. Olimme kotona lähdössä hääpaikalle. Odottelin ulkona auton luona, että muut tulisivat ja voisimme lähteä. Käsissäni oli paljon tavaraa ja laskin osan niistä käsistäni hetkeksi. Samalla peilailin itseäni auton ikkunasta. Lopulta muutkin tulivat ja lähdimme ajamaan. Jonkin aikaa ajettuamme kuului kauhea rysäys. Ihmettelimme, mikä se oli ja silloin siskoni huudahti: "Sä jätit sen jalustan sinne auton katolle!" Olin laittanut todellakin kameran jalustan katolle ja vannotin vieläpä itselleni, että nyt en varmana unohda tuota tuohon. Mutta niin sitten kuitenkin kävi. Iskä peruutti lähemmäs ja kauhuissani juoksin jalustan luo ja rahtasin sen takaisin autoon. Jalusta säilyi onneksi muutamaa pahaa naarmua lukuun ottamatta ehjänä.

1. Kuvasin lopuillaan olevaa ohjelmanumeroa hyvillä mielin. Sitten kaverini kuiskasi, että seuraavana olisi meidän ohjelmamme. Minua rupesi jännittämään hirveästi ja paniikin kourissa jätin kameran kuvaamaan ja kävelin eteen joukon etunenässä. Olimme sopineet, että minä esittelen ensin siskoni ja itseni ja kaverini sitten itsensä. Hermostuneena säädin mikrofonin sopivaksi ja sanoin siihen: "Hei, minä olen Tuijan sisko Tuija." Hääväki repesi nauruun ja ihmettelin, mitä olin muka sanonut. Sitten siskoni toisti sanani ja selitin noloissani, että sekoilin jotain ja esittelin itseni uudelleen. Loppupäivän sitten sain kuulla kommentteja tyyliin "Terve Tuija!" Siinä vaiheessa nauroin jo mokalleni. Eniten nolottaa, että se tallentui videolle. Mutta ainakin hääväki sai hyvät naurut.

Häissä voi siis tapahtua vaikka minkälaisia mokia, etenkin jos ne ovat omana syntymäpäivänä... Mutta naurulla muistelen näitä mokailujani :) sellaista sattuu!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.