IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Lauantai 06.05.2006 17:50

Hehhi kylläpäs ol taas ihme touhua eile joskus melko myöhää ku jossai vaihees kuuntelin et pihalta kuuluu hirveetä gigglettämistä eli ilmeisesti jotai ihqdaatytteleitä sopivan känässä et naurattaa. No sit se loppu jossai vaihees ja sit yhtäkkiä kuuluu jotai "ARGGGGGGG SATTUU YHHHHHHHH BOHOOOO" sit piti sen verran katella tosta ikkunasta et joku siel makas maassa tos pihalla ja itki ja sit toine seiso siin vieressä ja selitti jotai et "blablabla soitan sen ja sen heittämää siut kotia et tuu tonne sisälle enää". Hehhitytti.

Nii ja pari päivää sit jotku teinit oli varmaa ajellu 2 päällä ku kävin teboililta ostaa jotai ni siinä ne oli pihassa mopo siin bollariauton vieres ja joku 12v teinigoottieukko tutis siinä ihan paniikis. Hehhitytti.

Nii ja kaiffarit kerto hyvän jutun ku oli saanu koulussa projekteja (imatralla) et piti vääntää nettisivuja jollekki firmoille yms, ja kaiffarin luokkalaiset oli sit myssypäissää vääntäny jotku sateenkaaren väreissä olevat sivut jollekki taipalsaaren jäähallille tms. No täs meni joku kuukaus ku lepran kaiffarit saiki ne samat sivut ittellee et ne sivut piti tehä uuestaa. Sieltä oli sit jostai yhteistyökumppaneitte linkistä löytyny joku qoat.cx linkki tms. Sitku ne ei tienny et kuuluuko sen olla siellä ni jättivät siihe. Hehhitytti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.