IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Perjantai 17.02.2006 10:32

Olpas taas eile ihme jengiä junassa. Tupakille ku meni ni siel oli joku viinapirun tappama elämänmies millä just ja just silmät oli vissii auki eikä minkäänäköstä elämää näkyny siitä lärvistä. Elämää alko kuitenki syntyä siihe vaunuu siinä vaiheessa ku se kaivo 0,7 lekan suomiviinaa taskutaa. En ollu aikasemmi es huomannu et siinä vastapäätä oli joku vähintää yhtä alanmies jonka käsi ojentu tiukasti toisen miehen pulloa kohti. Tuli mielee pikkulapset ja karkkikauppa. Toine äijä siitä sit suojelemaa pulloaan johon kurottelija "MIE OON MAKSANU SIITÄ SIULLE!" Siinä vaiheessa allekirjottanu onneks sai tupakkisa polteltuja ja katso sopivaks painua vittuhun sieltä.

Tää kurottelija tuli sit joskus puolen tunnin päästä meikun vaunuu, poukkoili ku pallo flipperissä jokaise penkkirivin kautta ja hirvee selitys päällä koko aja "hittoku tää juna on nii pien ja mie oon tälläne iso mies". Vasta siinä vaiheessa tajusin et se oli varmaa parin päivän sisää kyntäny maata tai sit joku oli huitassu puukolla naamaa. Sen näköne ihana viiva siin lärvis oli. En muista mitä muuta se selitti mut sellasen käsityksen siitä sai että sen kaiffari oli hävinny sen putelin kanssa ja sitä putelia oli kova ikävä.

Sitten...MIKS VITUSSA aina meikun eessä istuu joku 18v amiskilkkeri millä on ihan pakko huuattaa siitä mp3-soittimesta jotai vitun nrj-listahittejä. Viimeeks joku joujouiistsaidvestsaid jäbetsy oli siin ja kuunteli jotai trancee nii kovalla et varmaa koko vaunuu kuulu. Teki mieli työntää se soitin poikittai sen rectumii. Tällä kertaa siin joku kilkkeri ekan kuuntelee jotai vitun jumpjump-paskaa ja yhtäkkiä joku vitun Jari Sillanpää tai ill diva vai mitä vittuja neo alkaa hoilaa. Ja tietenki volumet kaakos ku kuulo on paskana jo ja et varmasti joka vitun ikine henkilö siin vaunus varmasti kuulee et mitä sie kuuntelet. Saatanan ääniterroristit. Pitää kai itekki ostaa joku soitin et voin kuunnella kuolemanketjuu täpöl ni ainaski mummot saa jotai tekemistä junamatkan ajaks.

Mummoista tuli mielee et mihi vittuu niil on nii kiire? Eileki joku selane minuu 3 päätä lyhyempi mummeli ampas sieltä junasta ku satasen sprintteri, ja pakko oli punkee siitä mis kaikista vähite sitä tilaa on. Hassu näky ku kuuenkympin ja kuoleman välillä oleva pikkumummo vetää pientä hölkkää siel asemal. No kello oli 5:ttä vajaa 9 eli ehkä senki keputekareita kolotti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.