IRC-Galleria

Syvähajoamisen perusteetLauantai 07.01.2006 21:16

RTJ 19

Manantaina se alkaa, meinaan JOHA (Johtamisharjoitus), huhujen mukaan täyspakkausvarustus ja marssin pituus 100 kilometria, välissä tehtävärasteja ja koko matka tietenkin suunnistetaan oman kyvyn mukaan. Harjoitukseen varattu aikaa 2 päivää, jonka aikana ei paljoa nukuta. Keskeyttämisprosentti 30-50% yleensä. Harjoituksen tarkoituksena on löytää omat henkiset ja fyysiset rajat eli hajottaa upseerioppilas.

Mut ei täs mitään....


Tuon jälkeen RUK on periaatteessa ohi, loppuviikosta mennäänkin sitten ammuskelemaan kovilla Pahkajärvelle. Jotkut meistä pääsevät jopa sinkoja käsittelemään.... :o

Kurssijuhla oli varsin onnistunut. Illan Speksikin oli varsin hauska ja viihdytti niin meitä upseerioppilaita kuin aveccejakin mikä on tietysti kohtalaisen haastava nakki.

YTH3 ei meikäläiselle ollutkaan sitten mikään paha operaatio. Vmtl-vapautusmiehiä ei löytynyt ja meikäläisestä tehtiin muonitusryhmänjohtaja. Koko harjoitus oli sinällään yhtä luksusta kaikin mahdollisin tavoin.

Saas nähdä mitä meidän alikessut saa aikaseksi seuraavan 3 viikon aikana. Coxubussi sekä Säkylän valkeat metsät alkavat jo kaukana häämöttämään. Kahden viikon päästä viimeisen kerran Haminasta lomille...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.