IRC-Galleria

Kohta ohiKeskiviikko 25.01.2006 22:25

RTJ 20 h

- Lähes kaikki varusteet palautettu
- Palkinnot jaettu
- Kaappi luovutuskunnossa
- Ase putsattu ja öljytty
- Viimeinen Haminalainen kebab syöty
- Viimeinen päivystys päivystetty
- Coxulaatat valmiina
- Aikataulut väsätty

Kevät koittaa viimeinkin myös meikäläiselle....

Huomenna klo 22:30 alkaa uusi aika

Syväloppumisen perusteet...Sunnuntai 22.01.2006 20:27

RTJ4 (Onneksi)

Kohta Takas Säkylään! Tukkakin lähti... eipä tässä sen kummempia, laatat ovat valmiina, minuun kohdistunut valvonta on poistettu. Kerrankin elämä intissäkin hymyilee.

Viikonloppu meni joukkuetovereiden kanssa Tampereen yöelämässä ja saunoessa.

Tuli kuitenkin taas havaittua se sama tunne, minua ei saa millään viihtymään klubeilla, Emma, Sokeri, Nite Train ovat myrkkyä ...minusta on tullut penseä setä...


Mutta takas Haminaan, adjöö!

Syvähajoamisen perusteetLauantai 07.01.2006 21:16

RTJ 19

Manantaina se alkaa, meinaan JOHA (Johtamisharjoitus), huhujen mukaan täyspakkausvarustus ja marssin pituus 100 kilometria, välissä tehtävärasteja ja koko matka tietenkin suunnistetaan oman kyvyn mukaan. Harjoitukseen varattu aikaa 2 päivää, jonka aikana ei paljoa nukuta. Keskeyttämisprosentti 30-50% yleensä. Harjoituksen tarkoituksena on löytää omat henkiset ja fyysiset rajat eli hajottaa upseerioppilas.

Mut ei täs mitään....


Tuon jälkeen RUK on periaatteessa ohi, loppuviikosta mennäänkin sitten ammuskelemaan kovilla Pahkajärvelle. Jotkut meistä pääsevät jopa sinkoja käsittelemään.... :o

Kurssijuhla oli varsin onnistunut. Illan Speksikin oli varsin hauska ja viihdytti niin meitä upseerioppilaita kuin aveccejakin mikä on tietysti kohtalaisen haastava nakki.

YTH3 ei meikäläiselle ollutkaan sitten mikään paha operaatio. Vmtl-vapautusmiehiä ei löytynyt ja meikäläisestä tehtiin muonitusryhmänjohtaja. Koko harjoitus oli sinällään yhtä luksusta kaikin mahdollisin tavoin.

Saas nähdä mitä meidän alikessut saa aikaseksi seuraavan 3 viikon aikana. Coxubussi sekä Säkylän valkeat metsät alkavat jo kaukana häämöttämään. Kahden viikon päästä viimeisen kerran Haminasta lomille...

Kurrsikirja taittoKeskiviikko 28.12.2005 21:15

RTJ < 30 ??

taitan taitan kuumeessakin taitan, taitan vielä lisää...

kohta on pirskeet isot uutenavuotena ja sitten yth3... tästähän tämä etenee ja loppu lähestyy

Kohta lomille!Keskiviikko 21.12.2005 22:04

rtj36

kohta....tää loppuu sittenkin...meinaan 3 viikon kiinniolo

kaikkea jännää on tapahtunut ja väki alkaa olemaan aika kypsänä...

mutta avaudun sit lisää joskus.....


hyvää joulua kaikille! <3

täällä ollaan vieläkin

Syväjäätymisen perusteetLauantai 03.12.2005 23:52

RTJ 54

YTH1 selvitetty, taas pari metsäaamua vähemmän. Oli siinä kestämistäkin, armottomasti loskaa, märkyyttä ja pimeyttä. Toimin parisen päivää ryhmänjohtajana ja homma tuntui luonnistuvan ainakin kohtalaisesti tällä kertaa. Se pahuksen kenttälapiokin löytyi ja kokeet menivät tällä kertaa paljon paremmin.

Seuraavaksi onkin sitten luvassa kolmen viikon kiinniolo...saas nähdä kuinka hyvin polla leviää sen aikana. Tulossa on ainakin kirkkojärven marssi ja YTH2-harjoitus, joka on varmasti huomattavasti julmempaa tuotantoa kun ykkönen.

Tästä tämä jatkuu, ihan kohta ollaan puolivälissä...nyt jo...

Syvävalvonnan alla olemisen perusteetPerjantai 25.11.2005 15:54

RTJ 62 (1/3 käyty)

Kusessa ollaan ja hajoaminen on maksimaalista. Viimeinen 2 viikkoinen ei mennyt hyvin. Taktiikan koe meni vasta uusinnassa läpi, johtamissuoritukseni leirillä oli todellinen fiasko, koulutustaito 1:n käytännön suoritus meni susiksi, yöllinen hälytys kusi täydellisesti. Lisäksi marssin aika tuliylläkössä onnistuin pudottamaan kenttälapion mikä on varsinainen suoritus!

Tällä hetkellä sitä ollaankin sitten "valvonnassa" mikä tarkoittaa kaikkea muuta kuin hyvää...

Selvisin kuitenkin siitä 7 päiväsiestä leiristä kunnialla mihin voi olla tyytyväinen. Pitää tässä viikonlopun aikana jotenkin latailla akkuja ja koota itsensä, jotta selviää ensi viikon leiristä paremmalla menestyksellä.

Paljoa ei tässä enää voi mokata, tästä voi mennä vain ylöspäin tai sitten pudota kokonaan pois.

Jaa pitäiskö tehdä jotain vai?Sunnuntai 13.11.2005 02:45

RTJ 74 (n 1/4 käyty ihqdaa)

...saisikin jotain aikaseks... noh toi kuva tuli ainakin, en sit tiedä sen onnistumisesta

...taktiikan monisteet sylissä, jos ottais hörpyn kolaa ja sit alottais. Huomenna lähtee taas tukka. Alan kuulemma näyttämään liikaa IBM-nörtiltä... :P :P :P

Onnistuin pääsemään kurssikirjajaostoon taittajaksi, kun sais myös nää inttihommat samalla hoidettua...


...hajanaisia ajatuksia...hajanaisia visioita... ja kohta syvänukkumisen perusteet

Hurraa!Lauantai 12.11.2005 14:49

Laaja ohjelmointi läpi!!

Onneksi näin kävi, homman eteen oli joutunut vuodattamaan hitusen hikeä, loma-anomus oli hukkunut virkakoneistoon jonka takia jouduin yhden päivän aikana tekemään uuden ja juoksemaan ympäri kasarmia, lisäksi jouduin matkustamaan 3 eri bussilla päästäkseni Säkylän metsistä tampereelle. Lisäksi lukuaikaa oli enää ihanat 30 tuntia joten koko yö meni c++:n pänttäämisessä, ja kaiken lisäksi menetin yhden HL-päivän...


Mutta läpi meni ja 6 noppaa chi chinga! <3 <3 <3 <3

Mitäköhän sitä tänään tekis, vois säätää, lukea taktiikan uusintakokeeseen ja illalla mennä lehvaan jos jotakuta muuta nappaa..

Syväsuunnistuksen perusteetSunnuntai 06.11.2005 22:01

rtj 81

Ihana päivä... klo 8 herätys, mukavaa lepposaa suunnistusta koko päivä ja sit lämmin suihku (kerrankin sitä lämmintä vettä riitti), vapaa aika alkoi klo 17... baariin... (porukasta löytyy yllättävän hyviä karaoke-laulajia) ja nyt lepäämään omaan punkkaan ja kuuntelemaan musiikkia, juuri tällainen lepopäivä sopii sunnuntaille, pääsee hieman löysentämään ruuveja


huomenna sit lisää yvi2 -taktiikkaa ja rankkaa sykkimistä ja lomille perjantaina.... ei paha