IRC-Galleria

PysäytinsolenoidiLauantai 25.02.2006 12:18

Pasikurssillehan ne mut pisti... en sit tiedä pitäiskö olla tyytyväinen vai tlittää... toisaalta pitäis opiskella jotain saamarin 4-kertaista öljyilmavesipolttoöljyhydraulijärjestelmää, mut toisaalta toi kurssi on pirun hyvä nakkisuoja :D ... Pääsin tällä viikolla olemaan kurssin vanhin ja hommat meni ihan mukavasti paria pientä kämmiä lukuunottamatta.

Puntit meinas palaa keskiviikkona, kun komppanian päällikkö meinas polttaa meikäläisen ensi viikon torstai-perjantain lomat, "koska pasikurssilla tulaa sen verran tärkeää asiaa päivittäin". Pienen kädenväännön jälkeen kuitenkin sain puhuttua homman ennalleen..

Mitäs sit vielä...tj on jotain 132 kai, aika vähä alkaa jo olla onneksi, lomillekin pääsee niin usein että tässähän suorastaan ei keksi mitään tekemistä.

Iltavapailla on tullut purettua omaa turhautuneisuutta #pancaken uusiin kotisivuihin, ihan hienot on tulossa kai...

Olisipa jo syksy ja jatkuisi ne saamarin opinnot, vihaan, kun tärkeät asiat jää törkeästi kesken... :P

Ajatusvirtaa... med RammsteinKeskiviikko 15.02.2006 18:05

Ich liebe dich
Ich liebe dich nicht
Ich liebe dich nicht mehr
Ich liebe dich nicht mehr
Ich liebe dich nicht mehr oder weniger als du
Als du mich geliebt hast
Als du mich noch geliebt hast

Die schönen Mädchen sind nicht schön
Die warmen Hände sind so kalt
Alle Uhren bleiben stehen
Lachen ist nicht mehr gesund und bald

Such ich dich hinter dem Licht
Wo bist du
So allein will ich nicht sein
Wo bist du

PasikurssilleSunnuntai 12.02.2006 14:52

TJ 145

Alkaahan tuohon uuteen asemaankin tottumaan. Saas nähdä millaiseksi mulkvistiksi tää kevät mut muuttaa. Kuiteskin, maanantaina alkaa pasikurssi... 6 viikon päästä pääsen ajamaaqn uutta XA-200 -sarjaa ja niistä lähinnä viestipasia. Tämän jälkeen tulee siirtyminen valvomolinjalle.

Silmälasitkin menivät sitten lopullisesti mäsäksi jäätyään tupakaverin kengän alle. Sain mokomat vielä jotenkin kasaan että jotain näkisikin, mutta uudet näönkohottajat ilmaantuvat toivottavasti jo keskiviikkona.

Eilinen meni mukavasti kyykän parissa., Eräs tuomari liian agressiivisen lahjomisen tuloksena meni rikki jonka tuloksena pääsin iltapäivästä itsekin kenttäpäälliköksi kentälle 24 Jolmarin naapuriksi. Illalla sitten katseltiin Crashia pakkahuoneella. Jatkot oli ehkä pienoinen pettymys...

Nyt pitäis vielä selvittää mihin ihmeen aikaan mun pitää mennä takas Poriin...

2-salmiakkiaPerjantai 03.02.2006 20:27

Kokelasaika on lähtenyt mukavasti liikkeelle... Noh, onhan tuossa työsarkaa kun alokkaat pitäisi opettaa tavoille. Alkuaika on tullut vietettyä koulutustaidon jatkokurssin puuduttavien luentojen ja harjoitusten yhteydessä. Ensi viikolla onkin sitten Komppanian vanhimman nakki, parasta olla jäätymättä. Lisäksi ampuma- ja taisteluleiri kutsuu, toivottavasti säät suosivat.

Parhaillaan tässä vietellään viimeistä kiinnioloviikonloppua pitkään aikaan, tästä eteenpäin pitäisi lähes jokaisen viikonlopun olla auki.

7 kuukauden "p-kausi" viimein ohi... jos tästä uudesta ajasta saisi jotain lisäenergiaa..

Loppu, lepo

Kohta ohiKeskiviikko 25.01.2006 22:25

RTJ 20 h

- Lähes kaikki varusteet palautettu
- Palkinnot jaettu
- Kaappi luovutuskunnossa
- Ase putsattu ja öljytty
- Viimeinen Haminalainen kebab syöty
- Viimeinen päivystys päivystetty
- Coxulaatat valmiina
- Aikataulut väsätty

Kevät koittaa viimeinkin myös meikäläiselle....

Huomenna klo 22:30 alkaa uusi aika

Syväloppumisen perusteet...Sunnuntai 22.01.2006 20:27

RTJ4 (Onneksi)

Kohta Takas Säkylään! Tukkakin lähti... eipä tässä sen kummempia, laatat ovat valmiina, minuun kohdistunut valvonta on poistettu. Kerrankin elämä intissäkin hymyilee.

Viikonloppu meni joukkuetovereiden kanssa Tampereen yöelämässä ja saunoessa.

Tuli kuitenkin taas havaittua se sama tunne, minua ei saa millään viihtymään klubeilla, Emma, Sokeri, Nite Train ovat myrkkyä ...minusta on tullut penseä setä...


Mutta takas Haminaan, adjöö!

Syvähajoamisen perusteetLauantai 07.01.2006 21:16

RTJ 19

Manantaina se alkaa, meinaan JOHA (Johtamisharjoitus), huhujen mukaan täyspakkausvarustus ja marssin pituus 100 kilometria, välissä tehtävärasteja ja koko matka tietenkin suunnistetaan oman kyvyn mukaan. Harjoitukseen varattu aikaa 2 päivää, jonka aikana ei paljoa nukuta. Keskeyttämisprosentti 30-50% yleensä. Harjoituksen tarkoituksena on löytää omat henkiset ja fyysiset rajat eli hajottaa upseerioppilas.

Mut ei täs mitään....


Tuon jälkeen RUK on periaatteessa ohi, loppuviikosta mennäänkin sitten ammuskelemaan kovilla Pahkajärvelle. Jotkut meistä pääsevät jopa sinkoja käsittelemään.... :o

Kurssijuhla oli varsin onnistunut. Illan Speksikin oli varsin hauska ja viihdytti niin meitä upseerioppilaita kuin aveccejakin mikä on tietysti kohtalaisen haastava nakki.

YTH3 ei meikäläiselle ollutkaan sitten mikään paha operaatio. Vmtl-vapautusmiehiä ei löytynyt ja meikäläisestä tehtiin muonitusryhmänjohtaja. Koko harjoitus oli sinällään yhtä luksusta kaikin mahdollisin tavoin.

Saas nähdä mitä meidän alikessut saa aikaseksi seuraavan 3 viikon aikana. Coxubussi sekä Säkylän valkeat metsät alkavat jo kaukana häämöttämään. Kahden viikon päästä viimeisen kerran Haminasta lomille...

Kurrsikirja taittoKeskiviikko 28.12.2005 21:15

RTJ < 30 ??

taitan taitan kuumeessakin taitan, taitan vielä lisää...

kohta on pirskeet isot uutenavuotena ja sitten yth3... tästähän tämä etenee ja loppu lähestyy

Kohta lomille!Keskiviikko 21.12.2005 22:04

rtj36

kohta....tää loppuu sittenkin...meinaan 3 viikon kiinniolo

kaikkea jännää on tapahtunut ja väki alkaa olemaan aika kypsänä...

mutta avaudun sit lisää joskus.....


hyvää joulua kaikille! <3

täällä ollaan vieläkin

Syväjäätymisen perusteetLauantai 03.12.2005 23:52

RTJ 54

YTH1 selvitetty, taas pari metsäaamua vähemmän. Oli siinä kestämistäkin, armottomasti loskaa, märkyyttä ja pimeyttä. Toimin parisen päivää ryhmänjohtajana ja homma tuntui luonnistuvan ainakin kohtalaisesti tällä kertaa. Se pahuksen kenttälapiokin löytyi ja kokeet menivät tällä kertaa paljon paremmin.

Seuraavaksi onkin sitten luvassa kolmen viikon kiinniolo...saas nähdä kuinka hyvin polla leviää sen aikana. Tulossa on ainakin kirkkojärven marssi ja YTH2-harjoitus, joka on varmasti huomattavasti julmempaa tuotantoa kun ykkönen.

Tästä tämä jatkuu, ihan kohta ollaan puolivälissä...nyt jo...