IRC-Galleria

Delite

Delite

mit vit! Vahanko taa on muuttunut, sattumalta muistin salasanani tanne muutaman v jalkeen.

Musta tulee rouva.Perjantai 09.06.2006 15:23

Jopas kuulostaa oudolta kun ajattelee. Haat on ylihuomenna, joten ajattelin etta vaikka en ole viimeaikoina paljon nettaillut, tanne olis hyva jotain kirjata etta ei suomen ystavat jaa ihan pimentoon uudesta elamastani taalla.

No kuitenkin, ylihuomenna sunnuntaina puoliltapaivin paikallista aikaa meidat vihitaan Tyynenmeren rannalla paljasjaloin. Sitten jatkobileet meilla kotona taalla vuorilla. Aikaa on enaa rajatusti, ja paljon on tekematta. Huomenna pitaa viela menna miehelle haavaatteita ostamaan, ja grillilihat ja alkoholit. Sormuksia ja vihkmistakin pitaa maksaa noin 700 dollaria. Haitten jalkeen pitaakin sitten elaa juhlaruokien tahteilla seuraavan viikon palkkaan saakka.

Bileista odotetaan hauskoja, paaosa porukkaa nuoria teurastamotyontekijoita, ja menosta odotetaan sen mukaista. Suomalaisia meita on nelja (jos ei australisoitunutta sukuani lueta mukaan), joten pitaa myos nayttaa miten Suomessa otetaan alkoholia. :0 Ja tietenkin soitetaan niille suomalaista musiikkia ja kaikenlaista muuta outoa.

Juhlat videoidaan, ja paikalla on monia kameroita, julkaisen joskus kuvat netissa. Koetan opetella editoimaan sen verran, etta saan tehtya sellaisen hauskan haavideonkin suomeen lahetettavaksi.

Mutta nyt taas heihei!

Ps: juhlamokkaa saa lahettaa haalahjaksi, sita kuluu taalla paljon.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.