IRC-Galleria

Delite

Delite

mit vit! Vahanko taa on muuttunut, sattumalta muistin salasanani tanne muutaman v jalkeen.

Uusi koti.Keskiviikko 02.11.2005 13:04

Muutimme eilen. Talo on iso, jopa paalle 100 neliometria ja etuovesta kahdenkymmenen askeleen paassa on Kilcoyn ydinkeskusta. Pihaan ajetaan kampaamon ja apteekin valista, tervetuloa kylaan.
Talo on vanha, eika missaan kiiltavassa kunnossa, mutta huoneet ovat korkeita ja avaria, Ovien suissa puuleikkauskoristeita ja ikkunapinta-alaa paljon. Inhoamaani kokolattiamattoa on vain makuuhuoneissa ja lasiverannalla. Keittio ja kodinhoitohuone ovat kivijaljitelma linoleumia, olohuone ja kaytava kiillotettua raakapuuta.
Jonkinlainen kuvaus kun kuljetaan lavitse:
Siis kampaamon ja apteekin valista kampaamon takapihalle, joka on samalla myos etupihamme. Etupihalla on istutuksia ja valaisimia niiden seassa, kuistilla iso pyorea poyta, tarvitsemme siihen viela tuoleja.
Paaovesta oikealle on minun huoneeni, jossa on kolme ovea, kaikki lukittavia. Huoneestani paasee suoraan ulos, kaytavalle tai lasiverannalle joka on olohuoneen jatkona. Lasiverannan ikkunat saa halutessaan auki.
Paaovesta vasemmalle on Reekon huone. Kaytava loppuu isoon olohuoneeseen, joka on yhteydessa siihen lasiverantaan josta ei ole pihalle kayntia. Jos kulkee kaytavalta olohuoneen lapi paasee keittioon.
Keittion jatkeena on pieni laajaikkunainen lisuke, joka kuulemma oli ennenvanhaan paikka jossa oli talon puu-uuni. Sen ikkunat ovat kuin salekaihtimia, jokaisessa ikkunassa on kuusi osaa, jotka kaantyvat vaakatasossa auki tai kiinni haluamalla tavalla.
Keittiosta paasee viela kolmanteen makuuhuoneeseen, joka odottaa tyhjillaan asukastaan saapuvaksi. Keittion vasemmassa nurkassa on ovi 'kodinhoitohuoneeseen' Jossa pitaisi olla pesukone. Se on kuitenkin nyt rikki. Pesula on onneksi kivenheiton paassa ison tien toisella puolella.
Kodinhoitohuoneesta paasee ulos seka vessaan, jossa on amme ja lampolamput. Ulos mentaessa on takapihan pieni veranta, ja kaytava katos joka jatkuu seuraavalle talolle.

Huomenna on vapaapaiva. Punaisen ristin kirppikselle siis ostamaan lakanoita verhoiksi, koska en pida paikallisten nayteikkunaelama -viehtymyksesta. Sitten kraasakauppaan ostamaan kaikkea tarpeellista etta voi askarrella ja sisustaa taloa hienommaksi.

olotila = <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.