IRC-Galleria

Delite

Delite

mit vit! Vahanko taa on muuttunut, sattumalta muistin salasanani tanne muutaman v jalkeen.

[Ei aihetta]Tiistai 08.05.2007 05:22

Groat lahtee tanaan, oli taalla noin kuukauden. Tuokoon terveisia kaikille tutuille suomeen, laitan sen mukaan jotain kuviakin taalta.

Talvi on pikkuhiljaa laskeutumassa, ja olemme alkaneet kerata puita kylmien iltojen varalle. Antiikkinen sahamme on kesaterassa ja pitaa se viela teroituttaa.
Vesitankki on kulunut puolilleen ja kunnollista sadetta ei ole viela kuulunut. Olemme tiukentaneet vedenkayttoamme. Veden laatu on meilla tosin parempi kuin kaupungissa, ei ole klooreja ja muita myrkkyja.

Tiput joista joskus kuvaa tanne laitoin, ovat jo aikuisia. Nelja kukkoa on teurastettu, ja jatetty yksi kukko ja kaksi kanaa. Kukko on oikea aapiskukko naoltaan, mutta jaa koostaan huolimatta kakkoseksi meidan vanhemmalle polyhuiskakukolle. Nuoretkin kanat munivat jo melkein paivittain, ja munien suhteen olemme omavaraisia.

Tyon ohessa on paino tippunut kuutisen kiloa maaliskuun alusta. Vaatekoko on pienentynyt 12:sta 8:aan. Nyt pitaa alkaa tankkamaan harkitummin ja enemman, ettei tuo tyourheilu ala syomaan terveytta.

Marius teke pian reissun Etela-Afrikkaan ja hakee poikansa tanne. Minusta tulee siis aitipuoli. =) Tanaan mennaan ostamaan lentolippuja. Pitaisi siis alkaa katsoa kotia silla silmalla, etta karsii kaiken liian vaarallisen pois kolmivuotiaan ulottuvilta. Ja lapsi pitaa tietenkin aivopesta olemaan varovainen noiden kaarmeiden osalta, ettei siis paatapahkaa juoksentele kaikkialle ja katsoo jalkoihinsa.

Mutta nyt valmistautumaan, naa hilbillyt lahtee tanaan ihmisten ilmoille.. =D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.