IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

keskiviikkokin on menettänyt merkityksensä. Yleensä keskiviikko tarkoittaa motivaatiota, koska tietää olevansa jo tavallaan voitolla, kun Tiistai ja etenkin se paskin, maanantai on jääneet taakse. vaan eipä enää, ainakaan ennen arjen alkamista.tänään on ollut ehkä tylsintä pitkään aikaan. no saattaa johtua siitä että olen hieman kipeä, enkä ole lähtenyt mihinkään, mutta silti...häh? ei näin tylsää voi olla kun tiistaisin...tai sunnuntaisin.
mutta se että vähän masentaa ei johdu siitä että on tylsää. semmoinen orastava depressio elää ihan muiden suonien kautta, sitä ruokkii täysin toiset kädet mutta tylsyys on sille jo sylillinen jälkiruokaa jolloin se puhkeaa täyteen, synkeään ja ikävystyttävään loistoonsa.
Mitä herranenaika pitää tehdä?
siis ihan noin tekemisen kannalta, tai siis tekemisen puutteessa. kun kaikki mitä tekee tässä mielentilassa on kyllästyttävää ja harmaata, sellasta turhaa mössöä.
mutta sitten taas jos ei tee mitään vajoaa kokoajan vaan syvemmälle tähän ajatusten paskakasaan, näennäisangstin suohon josta ei vähään aikaan sitten kiskoudutakkaan pois.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.