IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

joulu yö, juhla yö.Sunnuntai 25.12.2005 03:13

hyvää iltaa ja hyvää mennyttä joulua vaan kaikille. jep, tässä ma vaan istun ja mietin, että josko sitä vaikka nukkuunkin jossain vaiheessa...vaikka tiä että kannattaako tuo...
sain lahjaksi mp3 soittimen, pulttibois dvd:t, kalsareita, villasukkia, uuden rotsin, todella helmin rannekorun ja kaikenlaista muuta kivaa...kiitosta vaan kaikille jotka miuta muistivat.
nyt se sitten virallisesti alko, se uuden vuoden odotus. juurikin tuossa huitasin helttaan loput tequilani, luottaen siihen että saan jedimasterilta sen pullon uuudeksivuodeksi jotenkin. muuten voi olla hyvin tylsää.
oon tässä illan kuluessa miettinynnä syvällisiä,kuten esimerkiksi että minkähän helvetin takia joku saatanan einstein jättää paahtoleipä pusseihin aina ne helvetin kantapalat, joita ei kuitenkaan kukaan IKINÄ syö?
ensimmäinen joka tietää, kertokoon sen minulle...jos se on jonkinlaista tieteellisesti mullistavaa homeitiöiden lisääntymis- ja suvun jatkamiskantaa koskevaa huipputeknistä tutkimusta varten, en edes halua kuulla loppuosaa tästä testisä, alkuossa kyrpii jo ihan tarpeeksi....okei, en tiiä minkä takia ylipäätään mietin tämmöstä, enhän mä oo helvetti soikoon ees syöny tänään yhtään paahtoleipää, mutta tulipahan nyt vaan mieleen.
eipä tässä muuta, syökää ja lihokaa tonttuseni<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.