IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

kiinnostaax?Keskiviikko 18.01.2006 01:09

perskarvat soikoon...
vituttaa taasen syvästi. joo, ihan rensseli päivä oli koulussa, paitsi että edelleen vaivaa ne vitun nollat jotka seisoo siinä saatanan opintokortissa. nojoo, suurin osa niistä viimevuoden jo suoritettuja nollia, mutta kuitenkin. motivaatio taas täysin kadoksissa...mutta sekös nyt muka olis uutta.
oon varmaan tulossa hulluks...mikä laittaa ihmisen aatteleen toisesta/toisista ihmisistä semmosta jonka tietää mahdottomaks? ei se voi olla luottamuksen puutekkaan...onko se sitten vaan sitä että välittää siitä/niistä ihmisestä/ihmisistä sitten niin paljon että pelkää vaan koko ajan pahinta? kai siinä on jonkinmoinen itsesuojeluvaistokin messissä...tiedä häntä, ehkä mä oon vaan taas nukkunu liian vähän.
rupesin tänään miettiin vanhoja kavereita. ala-aste aikasia, jopa yläasteen tuttavuuksia. helvetti kun tulee nähtyä kaikkia liian vähän. aikaa olis kiva olla johonkin muuhunkin kun koulunkäyntiin. helpottas huomattavasti jos nyt jossain vaiheessa sais semmosen kämpän puolikkaan jostain vähän lähempää koulua, jäis vähän sitä omaa aikaakin...ja sais saatana nukkua vähän pidempään. taas aamulla herätys klo. 05.30...mutta niinkun eräs pitkätukkasoftaaja kerran niin osuvasti mainitsi; "sankarit heräävät aikaisin".
eniten tässä kohtaa vituttaa kuitenkin se, ettei ikinä tajua harkita sanojaan ennen kun on ne suustaan pihalle päästäny. itseasiassa mua ei vituttais just nyt yhtään niin paljoo jos olisin vaikka mykkä tai jotain. tai jos vaikka ei pystyis kirjottaan tekstiviestiä kello yheksän jälkeen. no okei, riittäs sekin että oppis harkitseen mitä kirjottaa niihin tekstiviesteihin.
ei paska, nyt on pakko mennä nukkuun...muuten pääse millään huomenna ylös...ja jos vaikka olokin vähän paranis...


kellään tarjota mulle yhtään tupakkaa?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.