IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

something in my mindTiistai 24.01.2006 01:42

olosuhteisiin nähden varmaan ihan mukava päivä. ehkä mietinnän täyteisin tähän mennessä...jos nyt ei ihan ykkös sijalla niin ainakin pääsee top kolmoseen.
huomenna taas kouluun...ei kyllä nappaa taas herätä yhtään.
kaikille varmaan tulee joskus semmosia aikoja että kun yks asia painaa mieltä niin alkaa painaa toinenkin asia ja sitten taas yksi ja niin eteenpäin? tuleehan?
mitä semmosena aikana pitää tehdä? pitääkö vaan odottaa että kaikki ne asiat joita miettii lakkaa mietityttämästä, mahdollisesti olemasta?
ja nyt kun tässä jauhan ajatuksista ja kaikesta, niin en tarkota semmosta jankaamista mistä tänään puhuttiin, se joka on kanssani niistä puhunut tietää sen kyllä. tarkoitan vaan juuri sitä että ensin yksi asia, sitten kaikki muukin.
ei vaan jaksa koko ajan vaivata pientä tyhjää päätään kaikenlaisella paskalla...miten saa ajatukset pois päästä? osasin sen joskus, mihin voi luontaiset taidot hävitä?
joskus muinoin uskottiin että siihen auttaa kun tekee reijän päähän...no, onneksi lääketiede on kokenut valtaisia edistysaskelia viime vuosisatojen saatossa. vielä kun joku psykiatri tulee selittämään kuinka saa siirrettyä ajatukset johonkin helvettiin, niin on taas paljon parempi olo.
no, luotan siihen mihin aina ennenkin että asioilla on tapana järjestyä...mutta mitä jos ne ei teekkään niin?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.