IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

OtsikkoKeskiviikko 08.02.2006 01:06

Deathstars - Termination bliss

onko kellään ikinä semmosta että kun joku asia on onnistumassa, siitä haluaisi olla ihan hiirenhiljaa, koska uskoo siihen että jos siitä mainitsee, se ainakin menee päin vittua?
no näin on nyt varmaan sitten näreet mun tupakanpolttoni kanssa, yritän meinaan kovasti vähentää ja kas, ei tee olleskaan niin usein mieli röökiä enää kun tässä pari päivää sinnitteli hieman alhaisemmilla nikotiinimäärillä.
mutta ei, en ole tupakointia (ainakaan ihan vielä) lopettamassa, koska niin tuttua miestä kun itseään ei halua sentään ihan niin paljoa kiusata.

Ajattara - Huoran alla

tässä juuri tuota biisin nimeä kirjoittaessa juolahti mieleen, notta onkohan tuossa Winampin shufflaus järjestelmässä oikeesti olemassa joku logiikka vai heitteleekö se noita kappaleita vaan sen mukaan mikä sille nyt sattuu ekana juolahtaan mieleen? pitää alkaa tutkiin taas tätäkin juttua.
mutta siis, sitten tarkemmin päivän tapahtumiin syventykäämme. tänään siis rinteessä ekaa kertaa tänä talvena. se oli taas kerran varsin hauskaa, vaikkei mitään uskaltanutkaan varsinaisesti edes yrittää, ihan lämmittelymeiningillä taas mentiin.
sitten rinteestä kotia. jumalauta, en oo ollu varmaan ikinä niin jäässä paitsi viimeks kun oli vielä kylmempi.
koko vitun bussimatka tuli vapistua aika jäisenä, sekä henkisesti että fyysisesti.

Vesa-Matti Loiri - Vanhoja poikia viiksekkäitä
...O_o

ja taasen sitä huomisen kertaamista. elikkäs, aamulla pitäisi kait mennä kymmeneen kouluun(?) mutta minäpä menen yhdeksään, koska olisi vielä tunti liikuntaa korvattavana. koulusta sitten pääsee taasen siinä neljän aikoihin ellen nyt ihan väärässä ole. siitä, mitä koulussa tehdään, ei tähän varmaankaan kannata hirvittävän pitkää listaiusta tehdä, koska jos nyt kukaan jaksaa klikkailla itseään mun päiväkirjaan asti, sitä tuskin kiinnostaa lukea tavallisesta puuseppäopisklijan yleisainetäyteisestä koulupäivästä. vaikka eipä sillä että minua nyt suuresti kiinnostaisi siitä kirjoittaakkaan.
sitten taas koulun jälkeen sitä kärsivällisyyttä, hyviä unenlahjoja ja savukkeita vaativaan koulumatkaan kohti kotia.

Finntroll - Slaget vid blodsalv

tuosta eräästä lauseesta muuten tuli mieleen, notta tehdäänpä jonkinlainen lukijalukumittaus. notta jokainen joka tämän jaksaa kokonaan lukea, laittakoon siitä jonkinlaisen merkin, tietysti mielellään kommentti tuonne alas, jotta minä pysyn laskuissa. ja tämä kaikki vain siksi, että mua sattuu nyt ainakin väliaikaisesti kiinnostamaan että kuinka moni mun julkista paskanjauhantaani lukee.
kiitos ajastanne, tervetuloa uudelleen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.