IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

addicted shitSunnuntai 12.02.2006 15:51

sunnuntai...

UrfhLauantai 11.02.2006 23:52

Survotaan mobiilipelit ja Realityohjelmat suohon!

kylmägeeliLauantai 11.02.2006 14:03

Meshuggah - Stengah
aamuja vaan kaikille. eilen oli siis ellun synttärit. oli hauskaa, kiitosta vaan ellu. paitsi vaan että nyt on niska niin helvetin kipee ettei pää oikein käänny. mutta suurin osa niskakivusta saavutettiin kyllä jo torstaina, CoB:n keikalla. oli aikas hienoa^^
nyt on taasen pikku propleemi...mulla ei ole savukkeita. ei niin ainuttakaan. ja niitähän saa rahalla lisää, rahaa olis just tasan Chesterfieldin punaseen normiin, mutta taas astuu kuvaan ikuinen maalaispojan kirous, välimatka. lähin paikaa mistä saisi alaikäisenä itse ostettua on apaut neljänkymmenen kilometrin päässä. no okei, pääseehän sinne bussilla mutta ei hötsitä kauheesti lähtee keskustaan jonne menee bussillaa tunti ja saman verran pois, yhden röökiaskin takia. tainno, on se tehty pari kertaa aikaisemminkin, että ans kattoo.
ai paska, nyt on mentävä hakeen särkylääke tai jotain...
Samael - I

??Torstai 09.02.2006 00:30

ja miks Lindexin mainoksissa lukee isolla WE LOVE BOOBS!

Meshuggah - UnanythingTorstai 09.02.2006 00:26

tänään on keskiviikko. huomenna on torstai. eilen oli tiistai. tasan viikon päästä on jälleen keskiviikko. ensiviikko alkaa maanantaista. maanantaisin alkavat viikot päättyvät sunnuntaihin. sunnuntaihin päättyvät viikot ovat seitsemän päiväisiä. seitsemän päivän viikko sisältää seitsemän päivää. seitsemän päivää sisältävä viikko sisältää päivät:
Maanantai (josta viikko alkaa), Tiistai, Keskiviikko, Torstai, Perjantai, Lauantai, Sunnuntai (johon viikko loppuu).
miksi keskiviikon nimi on keskiviikko, jos se ei kerran ole keskellä? koska torstainhan pitäisi olla keskiviikko, koska se on viikonpäivistä keskimmäinen, sen molemmille puolille jää kolme päivää.

Warmen - Somebody's watching me

OtsikkoKeskiviikko 08.02.2006 01:06

Deathstars - Termination bliss

onko kellään ikinä semmosta että kun joku asia on onnistumassa, siitä haluaisi olla ihan hiirenhiljaa, koska uskoo siihen että jos siitä mainitsee, se ainakin menee päin vittua?
no näin on nyt varmaan sitten näreet mun tupakanpolttoni kanssa, yritän meinaan kovasti vähentää ja kas, ei tee olleskaan niin usein mieli röökiä enää kun tässä pari päivää sinnitteli hieman alhaisemmilla nikotiinimäärillä.
mutta ei, en ole tupakointia (ainakaan ihan vielä) lopettamassa, koska niin tuttua miestä kun itseään ei halua sentään ihan niin paljoa kiusata.

Ajattara - Huoran alla

tässä juuri tuota biisin nimeä kirjoittaessa juolahti mieleen, notta onkohan tuossa Winampin shufflaus järjestelmässä oikeesti olemassa joku logiikka vai heitteleekö se noita kappaleita vaan sen mukaan mikä sille nyt sattuu ekana juolahtaan mieleen? pitää alkaa tutkiin taas tätäkin juttua.
mutta siis, sitten tarkemmin päivän tapahtumiin syventykäämme. tänään siis rinteessä ekaa kertaa tänä talvena. se oli taas kerran varsin hauskaa, vaikkei mitään uskaltanutkaan varsinaisesti edes yrittää, ihan lämmittelymeiningillä taas mentiin.
sitten rinteestä kotia. jumalauta, en oo ollu varmaan ikinä niin jäässä paitsi viimeks kun oli vielä kylmempi.
koko vitun bussimatka tuli vapistua aika jäisenä, sekä henkisesti että fyysisesti.

Vesa-Matti Loiri - Vanhoja poikia viiksekkäitä
...O_o

ja taasen sitä huomisen kertaamista. elikkäs, aamulla pitäisi kait mennä kymmeneen kouluun(?) mutta minäpä menen yhdeksään, koska olisi vielä tunti liikuntaa korvattavana. koulusta sitten pääsee taasen siinä neljän aikoihin ellen nyt ihan väärässä ole. siitä, mitä koulussa tehdään, ei tähän varmaankaan kannata hirvittävän pitkää listaiusta tehdä, koska jos nyt kukaan jaksaa klikkailla itseään mun päiväkirjaan asti, sitä tuskin kiinnostaa lukea tavallisesta puuseppäopisklijan yleisainetäyteisestä koulupäivästä. vaikka eipä sillä että minua nyt suuresti kiinnostaisi siitä kirjoittaakkaan.
sitten taas koulun jälkeen sitä kärsivällisyyttä, hyviä unenlahjoja ja savukkeita vaativaan koulumatkaan kohti kotia.

Finntroll - Slaget vid blodsalv

tuosta eräästä lauseesta muuten tuli mieleen, notta tehdäänpä jonkinlainen lukijalukumittaus. notta jokainen joka tämän jaksaa kokonaan lukea, laittakoon siitä jonkinlaisen merkin, tietysti mielellään kommentti tuonne alas, jotta minä pysyn laskuissa. ja tämä kaikki vain siksi, että mua sattuu nyt ainakin väliaikaisesti kiinnostamaan että kuinka moni mun julkista paskanjauhantaani lukee.
kiitos ajastanne, tervetuloa uudelleen.
Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli,
ole kiltti ja kirjoita kommentti, jossa on muisto sinusta ja minusta,
vaikka emme edes puhuisi usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat
- hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi
ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan sinusta.

älkääenäähaastelkomua P_L_ZLauantai 04.02.2006 22:25

eli, kaikki tietää viisi-luonteen-piirrettäsi haasteen, johon olen itsekkin jo kerran vastannut.
haaste on ihan kiva, vastaukset aina hauskoja ja niitä on kivalueskella, mutta koska minut on haastettu vastaukseni jälkeenkin pariin otteeseen, voinen mainita tässä vielä pari paranormaalia toimintamallia, jonka jälkeen keskityn nauramaan ääreisräkäisesti muiden kummallisuuksille.
eli minut saa kyllä haastaa, mutta ennen kun sen tekee on suvaittavaa käydä lukemassa vaikka juuri tämä merkintä, ja miettiä sen jälkeen kannattaako se:)

1. aina koulumatkoilla (nimenomaisesti niillä kävelyosuuksilla) yksin ollessani minulla on tapana käydä koko luomakunnan voimasanarepertuaari läpi, syynä tupakan puute tai (etenkin talvisin) liiallisen alhainen lämpötila.

2. edellen koulumatkoilla (joskin nyt niillä piiiitkillä osuuksilla kun istun bussissa) tapanani on saada läpitunkevia, tappavia, sydämmetöntä vihaan viestiviä ja armoa anovia katseita koska rummutan jaloilla bussin lattiaa mp3 soittimesta soivan musiikin tahdissa, joka ei koskaan onnistu. siis kyllä se lattian takominen pelaa, mutta tahdissa pysyminen on taas aivan eri juttu.

3. koulussa, kaikkien raastavien ja murhaavien katseiden ja tupakanpuutostilasta kärsittyjen matkojen jälkeen, en voi välttää kuulemasta noin kahtakymmentäkahdeksaatuhattaneljääkymmentäyhdeksää kertaa että "turpa kiinni" tai "oo hiljaa".
tämä taasen johtuu siitä että suuni käy aivan jatkuvalla syötöllä ja taukoamatta, ja usea ääniaalto jonka saan sieltä ulosannettua, ei viesti mitään, ainakaan mitään sellaista jonka kukaan muu haluaisi tietää. eli lyhyesti, puhun liikaa.

4.istuessani yksin kotona koneen ääressä tai sohvalla kahvikuppi kädessä suustani saattaa hyvin juosta hädissään virke "NAAMA-APINA" tai muu vastaava. muita useasti esiintyviä ovat myös paskanakki, tuuba tai joku uliuliuliuliuli tyyppinen aivoton mölähdys.

5. hermostutan jonttua kirjoittamalla tällaista paskaa.

operation FaketrixTiistai 31.01.2006 18:32

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä. :>

haastettavat:
trashedlost
nan
jedimaster
celementine
Angora

Vastaukseni:
1. puhun itsekseni O___o
2. tuhlaan vähät rahani poikkeuksetta tupakkaan ja energiajuomiin
3. olen köyhä (katso kohta kaksi)
4. laulan itsekseni
5. olen ylihelposti addiktoituva paska (katso kohta kaksi)


Faketrix, u are the man.

sunnuntai -.-Sunnuntai 29.01.2006 18:05

mitä pitää tehdä silloin, kun tuntuu että pitäis survoo päänsä kenttähaupitsiin ja ampua se jonnekkinpäin siperiaa?