IRC-Galleria

Muutto aikaan jolloin ei ole aikaa on ristiriita. Myös muutto aikaan jolloin potentiaalinen aika ei pääse aktualisoitumaan poutasään takia on myös ristiriita. Käytännössä tämä ilmenee siten, että muuton jälkeen ei löydy töiltä ja harrasteilta aikaa laittaa tavaroita laatikoista kaappeihin. Ongelmaa helpottaa huomattavasti mahdollisuus asua kotokotona, josta porukat on mitä ystävällisimmin lomalla tiluksillamme Karkkilassa.

Viikon palloiltuani ja nukuttuani kotokotona, sain vihdoin kodin yöpymisvalmiuteen. Testasin myös valmiutta ja se osoittautui käyväksi. Tämä mahdollisuus oli kuitenkin kaksiteräinen miekka. Kotini jääkaappi sisältää kirjoitushetkellä valmistusaineet sangriaa varten, pullon cavaa sekä pullon ruokaöljyä. Niillä ei vielä kuuhun päästä. Koska käytännössä yövyn vielä kotokotona, en ole panostanut ruokakaapin sisältöön kodissani tuhottomasti. Toisaalta satunnaisten yöpymisten seurauksena olen törmännyt tilanteeseen, että yöpymisen kannalta tarpeelliseksi kokemiani asioita sijaitsee toisella puolella kaupunkia. Tällaisia asioita ovat muun muassa parranajovälineistö, piilarinesteen, kamera, puhtaan vaatteen (varsinkin ne alus-) sekä fudiskamat. Rahalla voi toki ratkaista osan ongelmista. Toisaalta ainoastaan piilarinesteiden monistamisen taloudellisin uhrauksin olen kokenut tähän mennessä lisäarvoltaan satsauksen arvoiseksi.

Toki asiat voisi tehdä helposti. Sen sijaan, että pidän yllä sosiaalisia suhteita tai fyysistä kuntoa, nautiskelemalla ystävieni kanssa sangriaa pihallani tai käymällä treeneissä voisin varata rajallisista kalenterin sivuistani suuremman osan postmuutto järjestelyihin. Toisaalta ulkona on helle ja aurinkoista. Tasapainoilu nautinnon ja hyödyn välillä on joskus niin miestä syövää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.