IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 08.03.2006 16:55

Muotivillitykset ovat ihania. Varsinkin ne jotka eivät liity pukeutumiseen. Nykyään varmaan viidennes ihmisistä väittää sairastavansa ADHD:ta. Tämän neurologisen poikkeavuuden esiintyminen tuntuu kasvavan räjähdysmäisesti näin kirjoitusten ja tenttiviikkojen aikoihin. Tänään viimeksi kuulin kuinka eräs poika valitti, että sairastaa varmaan ADHD:ta, koska ei pysty keskittymään lukemiseen.

Voidaanko kaikista luonteenpiirteistämme aina syyttää jotain sairautta? Jos olen laiska, enkä jaksa lukea, niin voin aina vedota tähän nelikirjaimiseen muoti-ilmiöön. Entä missä vaiheessa ADHD ei olekaan enää sairaus? Jos yli puolet suomalaisista sairastaisit ADHD:ta, niin olisiko se enää sairaus vai kenties ominaisuus?

Tätä kirjoittaessa tätä lähinnä lapsilla esiintyvää sairautta tuntuu varsinkin IRC-Galleria olevan täynnä. Pelkästään ADHD-alkuisia yhteisöjä on tätä kirjoittaessa neljäkymmentä. Ja jäseniä näissä yhteisöissä on 1877. Tämä kuitenkin on vain 0,6 % kaikista IRC-Gallerian käyttäjistä, joten ehkä voin vielä olla rauhallisin mielin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.