IRC-Galleria

VäsyttääLauantai 24.05.2008 15:26

Lauantaipäivä kuluu jälleen rattoisasti töissä. Lohduttaa edes vähän se, että Viivillä ja Janilla sama kohtalo. Menopeli yhä koomassa. Onneksi Pololla järjestyi kimppakyyti kera edellä mainitun pariskunnan. Mysteeri yhä miten täältä sitten kotia. Hajottavaa autottomuus. Maanantaina saadaan sitten lopullinen tuomio Cliolle; voiko korjata -tai lähinnä paljonko se tulisi maksamaan. Sormet ristissä, mutta pahoin pelkään, että taittui Rellun vika matka hinausauton kyydissä.

Kova pohtiminen tällä hetkellä; auto vai kämppä? Pitäisi pistää asiat tärkeysjärjestykseen, molempiin ei heti ole rahaa kuitenkaan. Voisin toki siirtää tuon asunnon metsästyksen vuodenvaihteen tienoille, mutta onko se auto sitten niin tärkeä. On. Ehdin jo unohtaa miten peräkorvessa sitä taas asutaankaan. Hyvin palautunut mieleen muutaman viime päivän aikana. Sydämeni pohjasta kiitän Taxipalvelu Pennasen Polo&Mersu'n ystävällistä ja tehokasta toimintaa.

Kuten sanottua töiden parissa menee viikonloppu. Toimin siis yleisenä sylkykuppina. Yritä siinä sitten etsiä asuntoa ja autoa kohtuu hintaan!



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.