IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 29.11.2008 04:04

Feeling lonely...Lauantai 29.11.2008 02:06

silleen aika ajoin. Suurimmalta osin kuitenkin ihan hyvä fiilis, päivä päivältä parempi. Jee ^^
Sain vieläpä vaihdettua la-su yön työvuoron pois, joten pääsen pitkästä aikaa.. no jonnekkin! Tiedä millon oon viimeks ollu muualla kun töissä tai himassa. Vähän käy tukahduttamaan. Tää yö pitäis töissä jaksella ja pienten unosten jälkeen lähden sitten seikkailemaan Espooseen. Tästä ei vaan voi seurata mitään hyvää.... Soittelen varmaan tossa puolenyön aikaan jostain päin Kirkkonummea.

Ps. Miks on näin tylsää?! Heittäkää mulle joku tosi addiktoiva peli, jota voin sit hakata yöt läpeensä

YotyoPerjantai 21.11.2008 03:29

Mä en ymmärrä miks aika tääl käy niin tajuttoman pitkäks. Tai siis ei tarvii tehdä oikeastaan mitään. Voin tehdä täällä ihan täysin samoja juttuja kun himassakin ja todennäköisesti TEENKIN juuri samoi juttuja, mitä kotona tekisin. Mut silti tuntuu niin sika tylsältä! Ehkä se "pääsis jo pois" -fiilis vaan iskostuu työpaikkaan...

Ulkona sataa lunta!Torstai 20.11.2008 07:19

Eka lumisade (:

YöeläinTiistai 18.11.2008 04:29

Onneks mennään jo tiistain puolta, maanantai nimittäin vain parani loppua kohden.

Lähdin tyytyväisenä ispen autolla hakemaan Viivi töistä. Vähän siinä jänskätti kun alkoi jo ilta myöhällä olemaan liukasta. Pääsin kuitenkin hyvin Käpylään ja sieltä Tammiston drive inin kautta Rusan Shellille nostamaan rahaa. Noh, siitä sitten peruuttelin tietysti hyvällä vauhdilla suoraan jonkun amiksen Volvon kylkeen. Jes! Alettiin jo Viivin kanssa liukenemaan paikalta, kun näin kundien tarkastelevan autonsa perää. Ei vittu pakko sinne on nyt mennä. No yhteystiedot vaihdettiin ja matka kotiin jatkui. Onneksi mitään suurempaa vahinkoa ei kumpikaan auto ottanut.

Kotona sitten taputeltiin taas vähän kovaäänisesti päälaelle. Onneksi pääsi nopsaa vetäytymään töihin (täytyykö erikseen mainita, että tämä matka taittui turvallisesti Cliolla).

Ei voi muuta sanoa kun "miten VITUSSA mä AINA onnistun!!? Aina Mazdalla!" Clion olen tosiaan naarmuttanut kerran; ajoin Mazdalla sen kylkeen. Mitä helvettiä....

KorsoMaanantai 17.11.2008 20:51

MondayMaanantai 17.11.2008 17:08

Jänskä päivä. Raahauduin kahdeksaksi töihin (olin jopa ajoissa). Siinä puoli tuntia ehdin työskennellä, kunnes kävi käsky, että nyt himaan ja yöks sitten takaisin. Okei, käy. Lähdin kotiin nukkumaan.

Ehkä puolesta tunnista tuntiin sain torkuttua. Herättyäni keittiössä odotti yllätyyys. Uudet 50€ kengät, kahdet alushousut, rintsikat ja ainakin yksi sukka, kaikki silppuna keittiönpöydän alla. Go Rudy o/. All this in one hour. Vain meillä....

LauantaiLauantai 25.10.2008 23:55

Homehdun töissä. Tappavaa. Tylsää. Aika surffailuu kyl näin lauantaina. Ja kieltämättä suht nopsaan mennyt työpäivä.

Cliosta on alkanut kuulua kummaa kolinaa (siis uutta kummaa kolinaa). Tän duunin hyviä puolia on se, että autoasiantuntijoita pyörii ympärillä koko ajan. Pyysin sitten meijän mekaanikkoa vilkasemaan mikö vois pikkusella olla hätänä. Seuras hetki auton alla taskulampun kanssa pyörimistä ja sitten , "Joo selvä homma. Sul on pakoputki melkein irti" -_- Noniin! Ei voi muuta sanoa... Noo se laitto siihen jonkun patentin ja ei oo kuulema monen kympin homma laittaa se kuntoon.

Oltiin tänään aamusta splättää duuniporukal. Eka kerta ku oon mitään tollasta testannut ja oli ihan sika kivaa :D. Tosin ammuin ehkä 5 kertaa ja kaikki ohi. Mut ei se oo se pääasia! Eihän...?

Nyt ois varmaan tupakkatauko.

KiviTiistai 21.10.2008 19:31

Hm.

Äiskä kokkailee keittös:
"Mikä tää on tää kivi?"
"Mikä kivi?"
"No tää kivi, joka aina muuttaa munarasiasta toiseen sit mukaan ku yks tyhjentyy"
"Täh?? No joo, en kyllä todella tiedä...."

Tällästa meillä.

Heaven&HellSunnuntai 19.10.2008 21:52

Heaven is
where the police are British
the chefs Italian
the mechanics German
the lovers French
and it's all organized by the Swiss

Hell is
where the police are German
the chefs British
the mechanics French
the lovers Swiss
and it's all organized by the Italians

Mitä jos on French car ja Italian lover o.O? Onkse jotain tolta väliltä?