IRC-Galleria

AwTorstai 11.12.2008 22:58

AAAwwwwww! Saiskohan Rudyn vaihdettuu tollaseen tuoreempaan versioon?

http://kotiweb.kotiportti.fi/blenmarin/

kopioiKeskiviikko 03.12.2008 00:59

Jos kopioit tämän päiväkirjaasi 15 minuutin sisällä, saat suudelman/halin ihastukseltasi perjantaihin mennessä. Jos et kopioi tätä, ihastuksesi alkaa seurustella bestiksesi kanssa ja sinulla on huono rakkausonni koko vuoden 2009. Huom ! Kopioi tämä, sillä tämä todella toimii !

!!!!OH MY GOD OH MY GOD OH MY GOD!!!!

Maailman hiljaisin yöMaanantai 01.12.2008 06:47

Nyt on kyl tosi tappavaa. Puhelin pirahtanut kerran koko vuoron aikana. Jes. Toisaalta ihan mukava darrajumitustyöyö. Huuuh huh, jos tänään olis tarvinnu MIETTIÄ jotain, vois olla asiakas kyllä suhteellisen pahassa jamassa jossain päin maailmaa.

Ps. Jee, sika kivaa oli eilen o/. Tai siis toissapäivänä..? Hä.[Ei aihetta]Lauantai 29.11.2008 04:04

Feeling lonely...Lauantai 29.11.2008 02:06

silleen aika ajoin. Suurimmalta osin kuitenkin ihan hyvä fiilis, päivä päivältä parempi. Jee ^^
Sain vieläpä vaihdettua la-su yön työvuoron pois, joten pääsen pitkästä aikaa.. no jonnekkin! Tiedä millon oon viimeks ollu muualla kun töissä tai himassa. Vähän käy tukahduttamaan. Tää yö pitäis töissä jaksella ja pienten unosten jälkeen lähden sitten seikkailemaan Espooseen. Tästä ei vaan voi seurata mitään hyvää.... Soittelen varmaan tossa puolenyön aikaan jostain päin Kirkkonummea.

Ps. Miks on näin tylsää?! Heittäkää mulle joku tosi addiktoiva peli, jota voin sit hakata yöt läpeensä

YotyoPerjantai 21.11.2008 03:29

Mä en ymmärrä miks aika tääl käy niin tajuttoman pitkäks. Tai siis ei tarvii tehdä oikeastaan mitään. Voin tehdä täällä ihan täysin samoja juttuja kun himassakin ja todennäköisesti TEENKIN juuri samoi juttuja, mitä kotona tekisin. Mut silti tuntuu niin sika tylsältä! Ehkä se "pääsis jo pois" -fiilis vaan iskostuu työpaikkaan...

Ulkona sataa lunta!Torstai 20.11.2008 07:19

Eka lumisade (:

YöeläinTiistai 18.11.2008 04:29

Onneks mennään jo tiistain puolta, maanantai nimittäin vain parani loppua kohden.

Lähdin tyytyväisenä ispen autolla hakemaan Viivi töistä. Vähän siinä jänskätti kun alkoi jo ilta myöhällä olemaan liukasta. Pääsin kuitenkin hyvin Käpylään ja sieltä Tammiston drive inin kautta Rusan Shellille nostamaan rahaa. Noh, siitä sitten peruuttelin tietysti hyvällä vauhdilla suoraan jonkun amiksen Volvon kylkeen. Jes! Alettiin jo Viivin kanssa liukenemaan paikalta, kun näin kundien tarkastelevan autonsa perää. Ei vittu pakko sinne on nyt mennä. No yhteystiedot vaihdettiin ja matka kotiin jatkui. Onneksi mitään suurempaa vahinkoa ei kumpikaan auto ottanut.

Kotona sitten taputeltiin taas vähän kovaäänisesti päälaelle. Onneksi pääsi nopsaa vetäytymään töihin (täytyykö erikseen mainita, että tämä matka taittui turvallisesti Cliolla).

Ei voi muuta sanoa kun "miten VITUSSA mä AINA onnistun!!? Aina Mazdalla!" Clion olen tosiaan naarmuttanut kerran; ajoin Mazdalla sen kylkeen. Mitä helvettiä....

KorsoMaanantai 17.11.2008 20:51

MondayMaanantai 17.11.2008 17:08

Jänskä päivä. Raahauduin kahdeksaksi töihin (olin jopa ajoissa). Siinä puoli tuntia ehdin työskennellä, kunnes kävi käsky, että nyt himaan ja yöks sitten takaisin. Okei, käy. Lähdin kotiin nukkumaan.

Ehkä puolesta tunnista tuntiin sain torkuttua. Herättyäni keittiössä odotti yllätyyys. Uudet 50€ kengät, kahdet alushousut, rintsikat ja ainakin yksi sukka, kaikki silppuna keittiönpöydän alla. Go Rudy o/. All this in one hour. Vain meillä....