IRC-Galleria

Ou JeeTorstai 25.05.2006 20:12

Sain paremmat arvosanat ku odotin! En valita.

Sunnuntaina olis kokoontuminen. Saas nähdä mitä siitäkin tulee, kun kaikilla alkoi olla loppua kohti stressipinnat katossa ja tunteet pinnassa. Nyt sit ahtaudutaan kaikki saman katon alle, sekotellaan parit drinksut ja niin edespäin. Asking for trouble..? Yks eukko jo vannoi viime viikolla että antaa kuulua parille pikku pimulle jotka sen mielestä oli jotenki selkärangattomia. Harmi että mie olin siinäki selkkauksessa alunperin mukana, enkä varmasti pääse sieltä ulos ilman että vedetään mukaan. Ei miuta kiinnosta alkaa ojentamaan muita.

Niinhän meille kyllä oppikirjassa jo selvitettiin, että tämä ala ei ole vaan työ, se on elämäntapa. Aamen. Kunnon saippuaooppera. Tästä tulis hyvä reality sarja: meillä on ihan oma Simon Cowell, muutama homo, pari bimboa, yks lahjakkuus ja kourallinen kateellisia selkäänpuukottajia. Muunmuassa. Siinä olis American Idol, Simple Life ja Wickedly Perfect samassa paketissa. Varma saanti.

Maanantaina meillä on sitten Memorial Day grillipirskeet kotona. Sama setti joka kerta. Samat tylsät ihmiset, samat sapuskat, ihan samat jutut kun ennenki. Ja ihan yhtä tylsää ku ennenki.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.