IRC-Galleria

Ostetaan: ElämäMaanantai 13.08.2007 09:31

Alkaa ottaa voimille tää lomailu. Lapsetki on Danilla ni ei tarvii niitä paimentaa ajankuluks. Viikonlopun saldo:
Perjantaina maalasin, siivosin, join siideriä ja heitin tikkaa.
Lauantaina maalasin, siivosin, join siideriä ja heitin tikkaa.
Tänään maalasin, siivosin, join siideriä ja vein eräältä lähimmäiseltäni yöunet sanomalla "takapuolettomat nahkahousut". (Joillain on ihan liian vilkas mielikuvitus.)
Lauantaina onnistuin nukkumaan puoleenpäivään, mutta tänään ei onnistunu vaikka kuinka yritin. Oli vaan noustava jo kymmeneltä.
Perjantaina yksi tyyppi Gregorsissa näytti aika söpöltä, mutta lauantaina se olikin ihan normi. Viime viikolla aioin lähteä Afrikkaan sairaanhoitajaksi, mutta nyt ei kyllä jaksa. Torstaina inhosin yhtä ihmistä, mut tänään se on niiiin ihana tyyppi. Perjantaina kyselin kaikilta että missä Pete on, ja lauantaina en edes puhunu sille. Maanantaina tulin toimeen Danin kanssa ja perjantaina en sitten yhtään. Nyt en osaa päättää että nukuttaako vai ei. Perjantaina ei nukuttanu, mutta lauantaina ihan kamalasti.
Mie oon kuulkaa silittäny kaikki miun lakanat. Kulmalakanoitten kanssa tuli vähän tappelua, muuten meni hyvin.
Ja olen kuullu jotain uutta: keksit maistuu paremmalle kun on pilvessä. En ole itse testannu asiaa, joten täytyy vaan luottaa muiden sanaan.
Millonkahan tää miun kärsimys loppuu. Jos en löydä nopeesti työpaikkaa niin laiskistun ja jään kotiin lihomaan siiderin ja juustokakun voimalla. Päättämättömänä miettimään että tykkäänkö sinisestä vai punasesta. Onko maapallo litteä vai pyöreä. Puhunko mie Petelle perjantaina vai lauantaina. Inhoanko mie miun sohvatyynyjä vai en.
Jos mie oon vaan nuuhkinu liikaa noita maalihuuruja. Pitää varmaan pitää tauko siinä touhussa.
Pesin tänään vessan ensimmäisen kerran melkein viiteen vuoteen. Ostin kaupasta sellaset oikeen hard core kumihanskat. Oli kyllä kunnon kurarukkaset kyynärpäihin asti. Eiköhän niillä pärjää. Se on ollu Danin homma tähän asti, mut epäilen että se tulis enää miun pönttöjä kuuraamaan jos kysyisin.
On tää nyt taas tällästä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.