IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Viimesia viedaan!Sunnuntai 02.03.2008 12:12

Heh, joo kavin Myanmar(entisessa Burmassa) tekemassa Visarunin. Jarno jai CHillaamaan Mae Saihin siks aikaa. Siella taistelin byrokratiaa vastaan ja maksoin itteni kipeaksi maahanpaasysta ja sielta pois paasemisesta. Oli aikas kuumottava mesta. Toutteja(jengii ketka haluu myyda jtn, vieda jonnekkin tai suositella jtn) oli ihan saatanasti. Rookia myytii iha vitusti koska Myanmarissa se vissii lahes maailman halvinta. kartsa 2e... MORo mallu punane 2e... suomes et saa sil ees askia. Joo ni yks sellane tarttu messii matkatuliaisiks hatelle. Siella kiertelin toria ja si hyokkasin takas thaikkuihi. Sit etin jarnon, hypattii dosaan ja lahettii kohti yht random kylaa mis ei pitais olla yhtaa turisteja.

Nyt ollaa taal vissii kolmatta paivaa. En sano missa.. >) Kun saavuttiin oli jo ilta ja missaan ei nakyny ketaa ja alko vaha kuumottaa. Si etittii Guesthoussii pari tuntii ja joku vitu harskin nakone seta(setamies) sano et tulkaa nukkuu sen luo. No mentii tsiigaamaa ja se naytti huonetta mis oli 2peittoo lattialla ja ei muuta. Aluks han puhui, etta majoitus olisi ilmaista... Ja sitte sano etta maksaaki 200bht yo. Eli saman verran ku normi guesthoussi. Painuttii helveti nopeesti sielta menemaa ja loydettii iha rento mesta. Taalla nyt chillattu ja nautittu helvetin hyvasta ja halvasta safkasta. Tosin eilen syotii reissun top3paskinta safkaa. Nimi oli Pork chest mutta vaikutti enemman koiralta. Oli iha saatanan sitkeeta ja hirveen makusta. Jatettii syomatta ja mentii vetaa perus pad thai nuudeli setit a la 0.4e ja ai etta oli taas hyvaa.

Nyt vika ilta taalla ja huomenna vittumaisen pitka bussimatka(12h) bangkokkii ja si finskilla suomeen. Tanaa kaytii parayttavassa thai hieronnassa maekhong joen varrella. Makso 2e tunti ja oli vitun jees. Sen jalkee haettiin kaljaa ja tanaa dokataa nii saatanasti ku mun vika ilta taalla. Jarno painuu sitte Laosii.

Aksulta tuli viesti, etta meinaa menna kavasemaan Laosissa ja sitten Bangkokkii ja sitten Koh taolle uudestaan ja si Bangkok ja lento suomeen....... Ei vissii hirvee jarkevaa. ku Laosista bkk on joku 1300km ja Bkk Taolle 600km ja takas sama... :D eisaatana

Joo katellaa jos selviin takas suomeen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.