IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Pianpian ihan kohtaTorstai 13.12.2007 18:24

mä tuun Suomeen!! Jei jei jeee.

On kyllä jo suuri ikävä sinne!!

Tääl on hieman kiirettä nyt tää lähtöä edeltävä aika. Pitäis kaikkee puuhailla, miettii joululahjoja, tuliaisia (turha muuten teidän niitä on odotella, laukku on muutenki aika täys...X) )... Jne. Eli hommaa piisaa.
Sunnuntaina olis se kympin kisa. Oon muuten ihan hyväs kunnos, mut alaselkä jumittaa. En oo nyt viikkoon päässy juokseen, niin kipeenä se on. Mut toisaalta tällä kunnolla juoksee vaikka ei hetkeen olis treenannu. Hyvä veganismi;) Sopii selvästi mulle.
Tänään on toka vipa kielikurssi tän vuoden puolella, hyvä niin. Siel jos jossain menee hermot, en jaksa sitä nyt kyllä yhtään... Avointa oon saanu aika hyvin tehtyä, vaikka oonkin siinä jäljes koko ajan. Mut sit helmikuus ku pääsee tosta ranskan opiskelusta, pystyy paremmin keskittyyn avoimeen ja pääsykokeisiin. Se on hyvähyvä juttu. Koska nyt haluan panostaa täysillä pääsykokeisiin!!
Mitäs muuta... Tää maa ei oo ollenkaan vastaanottamas lunta. Aurinko porotti tänäänki kuumasti jopa. Mut asteita on viiden pintaan. Kaunis sää, mut lunta kaipaan. NO ens viikolla Suomes(: Ehkä sinne nyt sataa kunnon kinokset.

Ootte paljon mun mieles, mukavaa nähä teidät kohta!! Ja olla sit teidän seuras rauhas, ilman et tarvii kiirehtii paikasta toiseen. Se on mukava juttu!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.