IRC-Galleria

No en jaksanu jatkaa.Torstai 02.07.2009 15:07

Oli hieman raskas aamu punkkujen jälkeen:D Ei sitä pakosti enää täs elämäs virkaa saa, ni juhlittiin kunnolla! Oli ihanaa olla kunnon juhlatuulella ja nauttia kunnolla. Otettiin nimittäin kunnon pullo viiniä myös Amarillos, oi joi<3 Yleensä kun mennään sillä vesilinjalla... Mut tosiaan, tuon koiran takia on iltaa seuraavat aamut niin raskaita, että ens kerran juon ku vauva on hoidossa. Nytkin oli pakko esittää nukkuvaa, että Jari-Matti kuskas pissalle ja antoi ruuat. Kamala huijaaja mäkin oon, hyi.

Eilen oltiin ottamas rokotukset. Lääkäri sano, että hyvältä poika näyttää ja kaikki on kunnossa. Jari-Matti oli ylpee, ku mun panikoima ihottuma paljastu pentuihottumaksi, niin ku hän oli sanonu, "se menee ohi"... Ei saatu sirua vielä, ku en oo vieläkään muistanu postittaa papereita.
Nii joo, en olisi ikinä uskonu joutuvani käyttään tätä selitystä. Mun pitää pyytää uus työtodistus, koska KOIRA SÖI SEN. Niin ei käy ku vitseissä:) Tuo on kyllä ollu niin kiltti poika, ku kengät, huonekalut, seinät ym. saa olla rauhas (vielä, -puunkoputus-). Mut paperit se repii. Jari oli kerran tääl keränny K&T.n rippeet ympäri huushollia, ku sitä oli luettu.
Oltiin eilen Kyrkkärillä kävelemäs. Ai niin! Matka sinne oli ehkä huvittavin mun elämässä! Oikein kalamies matkassa petoja nappaamaan:D Ei oltu päästy ku sata metriä kotoa, ni kuuluu hirvee kolahdus. Uusi, ekaa kertaa käytössä oleva kaupan kallein pakki (okei, niitä oli vaan kaks vaihtoehtoa) lentää auton katolta kadulle. Muut autot onneks onnistuu väistämään sitä, että ei siinä sit loppujen lopuk,si pahasti käyny. Nauratti kyllä todella paljon, ku toinen sitten lähtee juoksemaan huosut valuen sitä pois autojen seasta, oih joih se piristi(:
Löydettiin sieltä ah niin romanttinen, hitto niin huono kalapaikka. Et tuskin pääsen sinne uudestaan;) Katja, laitan tänne muutaman videon pojasta, ku se villiintyy sammaleista:) Kuhan jaksan... Se pissas eilen vaan kerran sisälle! Tänään on on pissannu jo kaks kertaa. Mun moka, kuvittelin voivani mennä lenkin jälkeen suihkuun ja syödä...

Tänään ei oo mitään erikoista tekemistä. Poikakin on nyt ollu koko aamun hereillä, että vois jopa antaa meille hieman kahdenkeskistä aikaa, parisuhde retuperällä! Rankkaa tää vanhemmuus;) Ostettiin kaks leffaakin, mutta ainakin toinen oli huono. Laitan toivoni siihen toiseen:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.