IRC-Galleria

Vihdoinkin!Keskiviikko 08.07.2009 14:24

Päästään taas "kahdestaan" lomalle. Nyt meitä onkin kolme, pieni perheeni<3 Vuokrattiin asuntoauto ja lähdetään auringon perässä johki päin Suomea. Rannalle, veden ääreen. Mä saan nauttia kauniista maisemasta, Jari-Matti kalastaa ja Rico peuhata ympärinsä. Jää nyt Kaija Koo välistä, mikä kyllä hieman harmittaa... Lähdetään jo torstaina, koska auto pitää palauttaa sunnuntaina iltapäivällä.
En tiedä kuinka tosissaan toi ukko on ollu, ku ollaan puhuttu mökin ostamisesta. Se olis kyllä kiva! Mutta pitää nyt kattoa. Josko sitä ennemmin ostais kodin. Kaksio, maksimissaan kolmio. Sillä pärjättäis ihan hyvin. Oma piha olis vaan niin luksusta ton koiran kans. Rivari, paritalo... En tiedä! Ja joku laina nyt ottaa. Mut asuntojen hinnat saattaa taas pian nousta. Pitää päättää pian!
Täällä on aika synkkää. Pääsen käymään yksillä(toista), kun kaverikin on lomalla! Itte vaan oon sen näkönenki, että oon lomalla... Apua, miten tästä päästä saa edes ok:n näkösen?! Pitääkö mun oikeesti värjätä hiukset.. En halua! Ja jo niin pitkälle oon päässy! Ehkä pitäis vaan leikata menemään. Kyllähän ne kasvaa, tai sitten Jaana saa laittaa pidennykset. Joo leikkaan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.