IRC-Galleria

Kiire kiire.Maanantai 06.10.2008 22:56

Äkkiä kuvasensuuri. Ikääntymispäivän lähestyessä tuli sellanen fiilis, että joko olis aika päästä eroon galleriasta. Lävistyksetki jo lähteny;) Käytiinkin sit aiheeseen liittyvä dialogi ku astuttiin laivasta Turkuun.
E: Mun mielestä viimestään ku täyttää 25 pitää lähtee galleriasta.
J: Joo, tai oikeestaan ei enää tän ikäsenäkään tarvisi siel kuvia olla.
E: Niin.. no... nii..
J: He hee, tai siis mäki oon varmaan pian siel taas takas:D
E: Joo, sit ikäkriisi siel! Hommataan vipit, esille kuvia mis nuollaan muijia, tissitoppeja ja Ei kiinnosta mitä muut musta ajattelee-yhteisöjä unohtamatta!:D:D
J: JEAH!!:D:D
Sitten hajosin ihan täysiä Janen seuraavaan kommenttiin, voi rakas ku oot paras(:
Rankkaa olla aikuinen - ja opettaja.
Toivottavasti saan hoidettua mun ikäkriisit ja nuorekkuuden tavoittelun light siidereillä, ryppy- ja selluliittivoiteilla ja SunGymin kuukausikorteilla. Se jää nähtäväksi koska oon tarpeeks vanha tänne. Ehkä sitten ku joku muksujen vanhemmista kertoo, että niiden mukulat löysi open kuvat netistä:D Pitää olla tarkkana, nää nykyajan kersat osaa käyttää nettiä liian hyvin.

Aika menee taas täysiä... Ens viikolla on jo syysloma. Tai mullahan ei tietty mitää lomaa oo, mut... Vaihtelu virkistää, kiva mennä välillä kattoon miten muualla hommat hoidetaan. Ja jos sitä pääsis johki reissuun, ku perjantain otin vapaaksi. Kutsukaa mut käymään, tai tuun kutsumatta.
Oon nyt taas niin koukus treeneihin, ihan liekeis sykealueista:D Nousee vaan niin herkästi, et pitää hissutella välillä liikaa. Ja sit kuitenki leposyke on matala, oon hämilläni. Mut onneks se laskee yhtä nopeesti ku nousee. Selviän siis.

Huomen tulee KELTO seuraan ryhmää, vähän jännittää:) Iik, eihän se mua seuraa, mut... Jos ne lapset on välillä sekopäitä sen takia, ku annan huonosti ohjeet tms. No, ihme! Joku teini opena, jolla on kuvia gallerias;)

Kivaa viikkoa teille, en sit juossu puolikasta alle kahteen tuntiin alle kakskolmosena. HÖH. Mut onneks oon saavuttanu niiiiiiin paljon muuta;) :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.