IRC-Galleria

Tämä talo on tyhjempi nyt.Lauantai 06.12.2008 14:03

Marjokin on poissa, yhyy. Tais muuten olla varmasti eka lauantai, jonka herään täällä yksin. Vai olisko eka aamu kokonaan... En tiedä, mut aion pohtia sitä tän päivän. Tälle päivälle ei oo muita suunnitelmia, ku syöminen ja löhöäminen. Se kaikki piti tapahtua krapulas, mutta taaskaan en saanu juotua niin paljon, että olisin sen tilan saavuttanu.
Egotrippi oli ihana!! Onhan ne jotkut laulut liian hepposia iltaan, jonka piti olla hurjaa biletystä, mutta silti se vei taas mun sydämen! Tällaisena ilta... Mikä biisi antaa enemmän voimia. Mä en nyt keksi, päiväkoti tosin on vieläkin cool, mut jotenkin Tällaisena iltana hekuu sitä, että onni pitää löytää itte ja pitää huoli siitä, että toimii oikein onnensa eteen. Rytmikorjaamolla en sitten hengaillu muuta kun sen keikan.
SItten menin Onnelaan yhden upean juhlijaystäväni kanssa:) VIime kerrasta on aikaa! Hmmm, reilu vuosi, mun läksiäisbileis. No, heti tietysti törmätään surun murtamaan tuttuun, joka on juuri eronnut. Pelastetaan sen ilta, ööö. Ei ku jos pelastettais mun ilta ja hoidettais mulle krapula huomiseksi?? No, ystäväni kyllä osas juottaa, mutta ku ei laske ni en uskaltanu ottaa oskennusriskiä. Yäk. Näin muuten siellä kivoja tuttuja! Hassua! Mutta muuten se oli aika lattea reissu... Ei edes Zen Cafeen Talo saanu onneks mua herkistymään vaikka silloin tunnelma oli niiiiin maassa. Se ilta onneks loppu ja käpsyttelin kämpille. Siinä vaihees tosin oli niin tyhjä olo, että en jaksanu enää nakertaa haaveilemaani iltapalaa. Hinkkasin huonoilla eko-vauvanpeppupyyhkeillä naamaani ja nyt sitä kiristää. Silmameikit ei lähteny. Rastaväkerrykset on miten sattuu ja näytän aika kurjalta. Pää on kipee ja niskat jumis. Että on se krapula olo aika lähellä, toisaalta.

Niinhän sitä luulisi, että onneton olisin vuoksesi.

Pah, vuoksesi olen onnellinen. Ehkä tänään on sellainen ilta, kun voisin itseeni rakastua. Se on kuitenkin parasta, löytää onnellisuus elämästään ilman tulevaisuuden haaveiluita ja odottamisia. Onni on siellä missä mäkin, jos niin päätän. Täs elämäs on niin paljon kauniita ja iloisia asioita, ne vaan on vähän paskan peitos... Pitää laittaa kumihanskat käteen ja heitellä paska sivuun, ei sitä muut sun puolesta nosta. Ja jos nostais, löytyiskö se onni sieltä sulle?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.