IRC-Galleria

Sataa isoja lumihiutaleita.Sunnuntai 08.02.2009 13:22

Kaunis sää! Aika lämmin kyllä, mutta ehkä toi ei loskaksi vielä muutu. Olin jo aamusta hiihtämässä, ku heräsin ennen kahdeksaa. Olen ahkera wow. Eielnkin herättiin vaikka kuinka aikaisin! Sitten olikin koko päivä aikaa puuhailla vaikka mitä! Meillä oli ihana päivä<3 Ainut huono asia oli leffa, se oli HIRVEE. Mä en pystyny kattoa siitä ku ehkä kolmasosan. Jari-Matti onneks oli rohkea ja katto ja sano, koska mun ei kannattanu kattoa ja koska sain kattoa. Se oli niin inhottava, en suosittele. Ja huono myös. Tänään ehkä koitetaan paikata kokemus jollain paremmalla:)
Mä oon niin hurahtanu tohon hiihtoon! Pumpit on jääny ihan kokonaan, juoksemas oon kyllä käyny. Mennään huomenna vetään noin 15km, a p u a . Pitää vaan saada jalat täysin auki ennen sitä. Pitäis vaan taas ehtiä käymään pumpissa, että lihakset sais vähän rankempaa hommaa. Hiihto kyllä ottaa aika hyvin, mutta... Squashiin oon myös innostunu! Käytiin Jaanan kans viime viikolla ja sekin tykkäs. Se oli kyllä kiva päivä. Otin ylitöitä pois ja menin kahdeksitoista Jaanan asiakkaaksi. Sain kuivaharjauksen ja haudehoidon. Myös pituudesta lähti aika paljon ja tuli selkeämpi leikkaus. Tykkään kyllä ja nyt saa laitettua kunnon säkkäräkiharat! Sit sen jälkeen mentiin pelaamaan ja Jari-Matin kans käytiin pikaruualla.
Ens viikko on taas aika täysi, mutta kivaa puuhaahan se on. Häät on lauantaina! Jäädään luultavasti Kantriin yöksi lauantaina, jos J&P ei ajele Härmään tai tänne yöksi. Siitä tulee kyllä varmasti kiva päivä! Ihanaa mennä juhlimaan P&H:n häitä, voi oon niin innoissani!!
Ja pian onkin jo Talvipäivät, aaaaaaaaaaaaaaaaahhh!! Se on pelottavan suloinen reissu:D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.