IRC-Galleria

Voi olla, että Ressu kuurouttaa mut.Sunnuntai 07.06.2009 00:21

Hirveitä ajatuksia tulee mieleen koko ajan. Nyt kattelin myytäviä asuntoja. Jos vaikka lähiaikoina sais viran, ni olishan se oma kämppä sijoitus. Onko vielä lama? Eikös asuntojen arvo sitten myöhemmin nouse, sitten musta vois tulla rikas. Koiran kans ku mahtuisin pienempäänkin. Paitsi se oma pikkuinen kuntosali ois kiva. Makuuhuone voi olla vaikka komeros, joo kaappisänky! Hitto ne on käteviä. Ku oma pikku piha ois kiva ton koiran kans. Meneehän se näinkin, mutta ai että olis helppo vaan pökätä pihalle pissalle ja riehumaan. Nyt saa seistä tuol näpit jääs, ku toinen innostuu tuulessa lentävistä lehdistä tarpeidenteon sijaan.
Meillä on menny ihan hyvin, mitä nyt hieman on ollu valtataisteluita. Inhottavaa olla ilkee pienelle (kröhöm) pennulle. Mut parempi nyt, ku sit ku sille ei pysty mitään muuta ku potkimaan päähän. Herrasta tulee nimittäin aika iso kaveri. Turha mun on treenata puoliskalle, mun pitää treenata ton lenkkejä varten! Aika hyvin se nyt jo jaksaa taapertaa. Tosin taajama-alueella on liian jännää, parempi on herran mielestä mettäs ja syrjemmällä. Untamalahan on rakkaus<3
Niin, siis eilen käytiin puntaris. Olin luovuttanut pojalle kilon:) Tää on hyvä diili, se vankistuu ja mä hoikistun;) Hänen aamupaino eilen aamiaisen jälkeen oli 8 kiloa. Niin, ja ikää on sama viikkoina. Möhis on kadonnu ja poika on rotevoitunut. On muuten tosi komean näköinen, ku seisoo kunnolla.
On mulla vielä muutakin elämää ku koira. Oon nyt taas käyny ratsastamas, tällä viikolla oli kaks kertaa. Meni molemmat hyvin! kiva ratsastella, ja tehdä just sen verran ku itte jaksaa ja osaa. Sitä kun ei mun tarvi erityisesti treenata, ku ei oo oma heppa. Sitten kuntoilu on vieläkin tauolla. Päivät menee töissä ja iltaisin sitten on mieluusti pennun kans. Sillä on kuitenkin nyt menossa herkkä ikävaihe;) Saa nähdä miten reakoi Provinssi-vieraisiin. Toisaalta, eihän me käydä täällä juuri ku nukkumassa, että poika saa olla aika rauhassa. Pitää Anniskan kans kattoo must-bändit ja niiden mukaan laskea ruoka- ja pissatusajat. Jee pian!! Apua, viikonpäästä ne on jo melkein ohi...
Huomenna pitäis äänestämään. En oo kattonu YHTÄÄN ehdokkaita. Hävettää. Äänioikeus on kuitenkin mahtava oikeus. Ihan vaan enkin takia pitäis äänestää, kun on mahdollisuus. Joo joo, yks ääni ei vaikuta. Mut entä jos vaikuttaiskin? Ainakin sitten vaikuttais, jos kaikki ajattelis sen vaikuttavan. Ääni on kannanotto. Tuki itselle tärkeiden asioiden puolesta. Kun äänestää, voi vaatia muutoksia ja on varaa valittaa. Turha valittaa, jos ei edes yritä vaikuttaa asioihin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.