IRC-Galleria

Reissu meni hyvin!Tiistai 14.07.2009 12:28

No, alku oli karmaiseva... Lähin hakemaan matkailuautoa torstaina, ku Jari-Matti oli vielä töissä. Se oli aika, no vanha ja ei-niin-hieno-tai-hyvä-ajaa. Olin ihan paniikis ja varma siitä, etten selviä takas Seinäjoelle. Ja ku se oli niin kauhian raskas ja hankala ajaa ni tajusin parkkeeraamisen tuottavan isoja ongelmia meidän pihalla. Jouduin mennä Nurmon Siwaan, ku en uskaltanu ajaa mihkään keskustan kauppaan. Soitin melkein itku kurkus Jarille, että sen pitää sit sanoa, että auto on ihan hyvä eikä siinä oo mitään vikaa. Ehkä mäki sitten rentoudun.
Sit Jari-Matin töiden jälkeen pakattiin kamat ja lähettiin kohti Merikarviaa. Niin, kohti kalastuspaikkaa eikä aurinkoa... No, me pärjättiin ilman aurinkoakin:) Me oltiin kaks yötä Merikarvialla ja sieltä paluumatkalla pysähdyttiin yhdeksi yöksi Kaskisiin. On muuten nätti kaupunki! Ihan ku jostain vanhoista elokuvista, puutalot vieri vieres muodostaen monia pieniä kortteleita.
Rico viihty hyvin! Tykkäs olla autos, mut jos pysähdyttiin ni haluas heti ulos. Matkat onneksi nukku eikä vinkunu. Muuten se sai sitten olla ulkopuolella niin paljon ku halus. Paitsi kerran Jari-Matti sano, että nyt ei saa enää päästää koiraa pihalle, ku se on niin märkä ettei voi edes silittää! (: Torstai-iltana mä menin nukkumaan aika aikasin ja Jari-Matti meni hetkeksi heittelemään. Perjantaina lähdettiin sitten ravintola Villiruusuun, soutuveneellä! Perille päästiin ihan hyvin, vaikka vene vei väkisin oikealle. Siellä esiinty kaks miestä, jotka soitti Juicea, J. Karjalaista, muutaman Anssi Kelalta ja sitten muita suomihumpan klassikoita. Oli tosi kivaa, vaikkakin hyvin erilaista ku yleensä baaris.
Kaskisissa ei tehty mitään erikoisempaa, ku sunnuntaina käytiin sitten täällä tangontappajaisilla Duunissa. Apua, lomaa on jo puolet menny. Nyt nauttimaan auringosta!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.