IRC-Galleria

VoivoivoivoivoiKeskiviikko 04.04.2007 00:50

Olipas mukava päivä, Jaanuska tuli meille saunoon! Nähtiin viimeks KOLME KUUKAUTTA sitten. Oli pikkusen paljon juoruttavaa!! Ja sain kutsun perjantaiks niille, en oon nähny niiden uutta kämppää viel! Kivakiva. Sit lauletaan paljon karaokee, et ei taas ääni kulje piiiitkäään aikaan. Enpä oo muistanu pulputella hetkeen, auts. Pitää harjotella PMMP:tä varten(:

Töis oli kivaa taas, tykkään kyl olla siel. Voi ku se olis lähempänä Seinäjokee ni voisin olla vaikka kuinka kauan!! Mut todellaki oon muuttamas jo toukokuus kämpille Sjoelle. Jee jee, musta tuntuu, että edes on mun elämän paras kesä:) Ja vähän se on huippu, jos ylittää viime kesän!! Oih ja aih, mä niin tykkäsuin viime kesästä! Ja nyt ei oo mitään, mikä tekis tulevasta kesästä huonon. Mut on paljon juttuja, mitkä tekee siitä hurjan hyvän, esim. kämppis<3 (:

Tulee kyl ikävä noita Ruottin kesäsiirtolaisia;) Mut mä tuun sit oikeesti käymään, että voi pakoilla mua ees siel!! Mä tuun ruattinlaivalla ja etsin teidät käsiini ja vaadin juhlimaan kanssani:) Joo, taas hyvä suunnitelma!!

Nyt meen nukkuun, aamul herään (varmasti) tekeen kandityötä.

Jepsjöpså.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.