IRC-Galleria

Earlybird

Earlybird

musta tulee isona leegoinsinööri
Viime syksynä olin intoa täynnä (vrt. 18.8.2007). Päivitetäämpä nyt hieman tilannetta.

Tällä hetkellä olen Jyväskylässä, sillä nettiinhän en ole päässyt juurikaan koko kesänä ollessani Mjussa. Työsopimus päättyi viime torstaina ja perjantaina tulin sitten tänne pakkaamaan. Tänään taitaa olla jo tiistai ja kamalasti olisi vielä hommaa tälle viikolle. Ensi maanantaina alkaa koulu. Hain siis Mikkelin amkhon lukemaan yhteisöpedagogiikkaa. Luulen, että ensi vuodestani tulee vielä jännempi kuin kuluneesta, joka sekin on ollut kyllä tapahtumia täynnä.

Minulla ei ole vieläkään uutta asuntoa ja entisen vuokrasopimus päättyy kuun loppuun. Oletettavasti olen siis asunnoton 1.9. alkaen. Ihan mielenkiintoinen tilanne, mutta asioilla on tapana järjestyä :)

Viime syksynä uhosin kovasti jatkavani lenkkeilyä yms soopaa, joka tietenkin jossain määrin (=ei lähes ollenkaan) toteutuikin. Yllättäen elättelen myös tänä syksynä toiveita timmimmästä kropasta ja muutenkin "ideaalisemmasta" elämästä. Kuvitelmissani olen jo sisustanut tulevan asuntoni (jota siis ei vielä edes ole tiedosssa), järjestänyt tuparit ja suunnitellut kaikenmoista muutakin mukavaa. Pitäähän sitä olla ihmisella haaveita ja päämääriä.

Kuluneen vuoden aikana olen kokenut taas monta valaistumista: lukenut opuksen kasvissyönnistä, onnellisuudesta ja kokeillut jopa aloitella joogaamista. Toivoisin, että joskus alkaisin tehdä sitä säännöllisesti. Menisin vaikka joogatunneille. Olen vaan niin huono harrastamaan mitään. Joka tapauksessa henkistä kasvua on siis tapahtunut jälleen. Mieleeni ovat painuneet kaksi lausahdusta, joiden sisältö on toisaalta ollut minulle itsestäänselvyys jo kauan. Ensimmäinen ohjenuorani on Abraham Lincolninkin sanoiksi pukema: Useimmat ihmiset ovat juuri niin onnellisia kuin päättävät olla. Eli koetan edelleen olla positiivinen, vaikka elämä tuntuukin toisinaan potkivan päähän raskaasti. Toisaalta, minusta tuntuu, ettei mikään voi asettua tielleni, vaan kaikki mihin päätän ryhtyä, on täysin toteutettavissani. Teepussistakin minulle tutun ohjeen on viime aikoina voinut kuulla myös radiosta laulettavan: Varo mitä toivot, sillä se voi toteutua.

Halipusuja marelle<3

-tara

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.