IRC-Galleria

Tyopaiva aluillaan...Keskiviikko 24.05.2006 20:43

Hei! :)

Eilen menin tyopaivan jalkeen joogakoululle hakemaan avaimeni ja luin siella myos sahkopostejani. Taidan kuitenkin kayttaa konetta paaasiassa taalla omalla koulullani, koska taalla koneet on niin paljon nopeampia ja hiiretkin toimii ;). Illalla olin kotosalla muutaman tunnin yksin. Kaikki muut olivat toissa. Jarjestelin tavarani kaappiin ja katoin telkkua. Kun ihmiset palasivat toista puoli yhentoista maissa (!!), katselimme valokuva-albumia ja juttelimme kaikesta. He kertoivat vievansa meidat jokapaikkaan, heh, kivaa! :)

Tana aamuna soimme aamupalaa, jonka Ema (siskomme) meille laittoin. Vanhemmat lahti toihin jo seiskalta! Pitkaa paivaa tekevat... En tieda, onko Ema useastikin kotona yota. Luulimme hanen asuvan poikaystavansa luona. Mehan asumme hanen huoneessaan! Han nukkui sohvalla yon :/. Raukka.

Koululle tullessani luin sahkopostin ja sain ilouutisia: Apurahamme 1500 euroa an maksettu nyt meidan tileillemme, jee!!! Kohta lahen Alessandron kans taas siihe yritykseen, Hoploniin, missa aina keskiviikkosin ja perjantaisin kaymme jutteleen enkkua. Tanaan puhumme suomalaisesta ja brasilialaisesta musiikista. Kerron euroviisuista ja kuuntelutan heille suomalaista musiikkia, heh. Harmi vaan, etta Lordin Hallelujah ei polttunutkaan kunnolla koneelleni. En voi sita kuunteluttaa, mutta on mulla paljon muuta... laidasta laitaan :)

Nyt menoks sano.....

Ellu :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.