IRC-Galleria

Viikonloppu ja aurinko paistaa! :DLauantai 27.05.2006 19:35

Hei! :)

Meilla on Sannan kans nyt koko asunto kaytossamme koko viikonlopun, koska joogaava perheemme on jooga festivaaleilla. Me emme paasseet mukaan, koska liput on hommattu jo ennen meidan aikaamme. Ei se mitaan, sitapaitsi Sannalla on tanaan toita. Olemme nyt hanen koulullaan taalla kaukana Biguacussa. Sanna on taman viikon kaynyt taalla toissa. Han tyoskentelee Wizard -kielikouluketjulle ja tama on yksi sen monista yksikoista. Mie lahin mukaan, koska ei mulla kotona yksin mitaan kummempaa tekemista ois ollu ja kaupungilla kuluis vaan rahaa ;).

Eilen kaytiin yhessa siella tietsikka yrityksessa ja soitimme heille suomalaista musiikkia laidasta laitaan. Kylla ne tykkas.. kai ;). Illalla kavimme Carlan synttareilla syomassa kakkua. Veimme hanelle ison kukkakimpun. Siella oli oikeen siistia, mutta pyykkivuori oli valtava :(. Niin joo! Me herattiin eilen siihen, etta kotonamme oli siivooja! Siella ainaki on AINA siistia.

Taman viikonlopun suunnitelmiin kuului aiemmin kaynti Sannan tyokaverin luona rantatalossa, mutta vissiin se peruuntui, ku emme ole kuulleet hanesta mitaan. Ei pitais sopia kenenkaan kans mitaan montaa paivaa aiemmin :(. No, ehka paasemme huomenna Marcion mukaan rannalle! :)

Mutta eipa tassa muuta.. aurinko paistaa ja yli 20 lamminta, jee! Mekko ja toppi paalla parjaa. Kivaa viikonloppua kaikille!

Elina :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.